Obnoviť stránku

Hori RWA: Racing Wheel Apex – PS5

4,3 13 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
127,90 €

Hori RWA: Racing Wheel Apex – PS5

Už vás nebaví ovládať svoje virtuálne pretekárske vozidlá klasickým ovládačom k Playstationu? Radi by ste namiesto toho zažili autentický pocit jazdy autom, ku ktorému neodmysliteľne patrí šliapanie na pedále a otáčanie volantom? Bezkonkurenčný zážitok a vzrušenie z pretekov prežijete vďaka starostlivo spracovanému volantu Hore RWA: Racing Wheel Apex, ktorý je oficiálne licencovaný spoločnosťou Sony. To zaručuje jeho kvalitu, funkčnosť a kompatibilitu s konzolami Playstation 4 a 5 a taktiež s PC. 

Kľúčové vlastnosti volantu Hore RWA: Racing Wheel Apex pre PS4, PS5 a PC

  • Volant Hore RWA: Racing Wheel Apex je možné použiť na hranie na PS 4 a 5, rovnako ako na PC
  • Ergonomicky navrhnutý volant v plnohodnotnej veľkosti disponuje 270° rozsahom otáčania
  • Pogumovaný povrch zaručí, že vám z neho nebudú kĺzať ruky
  • V stredovej časti sa nachádzajú programovateľné tlačidlá, na ktoré bez problémov dosiahnete
  • Brzdiť a pridávať plyn môžete pomocou dodávaných pedálov
  • Volant Hore RWA: Racing Wheel Apex je možné pripevniť pomocou skrutkovacieho mechanizmu, alebo prísaviek

Volant Hore RWA: Racing Wheel Apex sadne do ruky ako uliaty

Pohodlné držanie prvotriedneho volantu Hore RWA: Racing Wheel Apex v plnohodnotnej veľkosti je zabezpečené ergonomickým dizajnom. Aby vám z volantu neskĺzli ruky v tom najdramatickejšom okamihu, keď sa prepracovávate na predné pozície pretekov, vybavil výrobca volant pogumovaným povrchom. V stredovej časti volantu sa nachádzajú všetky tlačidlá, na ktoré ste zvyknutí z klasického ovládača pre Playstation, preto ovládanie vášho automobilu bude hračka. Ako si tieto tlačidlá naprogramujete, záleží iba na vás. Na dosiahnutie maximálnej autenticity jazdy, sú k volantu Hore RWA: Racing Wheel Apex dodávané pedále. Ich prostredníctvom môžete brzdiť, alebo naopak pridávať plyn.

Porazte svojich protivníkov

Volant Hore RWA: Racing Wheel Apex môžete pripevniť k stolu skrutkovacím mechanizmom. Ak ho však chcete vziať k priateľom, aby ste ich pri pretekoch porazili, disponuje volant prísavkami na rýchle pripevnenie kamkoľvek to bude treba. Ak narazíte do steny alebo nabúrate iného pretekára, volant vám o tom dá vedieť vďaka svojej vibračnej funkcii. Volant Hore RWA: Racing Wheel Apex je kompatibilný s konzolami Playstation 4 a 5, ale využiť ho môžete aj pri hraní na počítači. Zažite tak nezabudnuteľnú jazdu a pokorte svojich protivníkov.


Parametre a špecifikácia

Platforma

Platforma PC, PS5, PS4

Vstupy a výstupy

Pripojenie USB-A

Pripojenie

Typ pripojenia Káblové
Rozhraní USB

Farba

Farba Čierna

Funkcie

Funkcie Programovateľné tlačidlá
Počet pedálov 2 ×
Max. uhol otočenia 270 °

Vlastnosti

Typ Replika

Kompatibilita

Kompatibilita PS4, PS5, Windows 10

Výbava a funkcie

Výbava Vibrácie
Kód:  HORHW152
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  810050910323

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18