Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Hori RWA: Racing Wheel Apex

4,8 15 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Hori RWA: Racing Wheel Apex

Už vás nebaví ovládať svoje virtuálne pretekárske vozidlá klasickým ovládačom k Playstationu? Radi by ste namiesto toho zažili autentický pocit jazdy autom, ku ktorému neodmysliteľne patrí zašľapávanie pedálov a otáčanie volantom? Bezkonkurenčný zážitok a vzrušenie zo závodov sa vám dostane vďaka starostlivo spracovanému volantu Hori RWA: Racing Wheel Apex, ktorý je oficiálne licencovaný spoločnosťou Sony. To zaručuje jeho kvalitu, funkčnosť a kompatibilitu s konzolami Playstation 3 a 4.

Kľúčové vlastnosti

  • Volant možno použiť na hranie na PS3 a PS4, rovnako ako na PC
  • Ergonomicky navrhnutý volant v plnej veľkosti disponuje 270° rozsahom otáčania
  • Pogumovaný povrch zaistí, že vám z neho nebudú kĺzať ruky
  • V stredovej časti sa nachádzajú programovateľné tlačidlá, na ktoré bez problémov dosiahnete
  • Brzdiť a pridávať plyn môžete pomocou dodávaných pedálov
  • Pripevniť možno volant pomocou skrutkovacieho mechanizmu alebo prísaviek

Padne do ruky ako uliaty

Pohodlné držanie tohto prvotriedneho volantu v plnej veľkosti je zabezpečené ergonomickým dizajnom. Aby vám z volantu neskĺzli ruky v tom najdramatickejšom okamihu, keď sa prepracovávate na predné priečky závodu, vybavil výrobca volant pogumovaným povrchom. V stredovej časti volantu sa nachádzajú všetky tlačidlá, na ktoré ste zvyknutí z klasického ovládača pre Playstation, preto ovládanie vášho automobilu bude hračka. Ako si tieto tlačidlá naprogramujete, záleží len na vás. Pre dosiahnutie maximálnej autenticity z jazdy, sú k volantu dodávané pedále. Ich prostredníctvom môžete brzdiť, alebo naopak pridávať plyn. 

Porazte svojich protivníkov

Volant môžete pripevniť k stolu skrutkovacím mechanizmom. Pokiaľ ho však chcete vziať k priateľom, aby ste ich pri pretekoch porazili, disponuje volant prísavkami pre rýchle pripevnenie kdekoľvek to bude potrebné. Ak narazíte do steny alebo nabúrate iného pretekára, volant vám o tom dá vedieť vďaka svojej vibračnej funkcii. Volant je kompatibilný s konzolami Playstation 3 a 4, ale využiť ho môžete aj pri hraní na počítači. Zažite tak nezabudnuteľnú jazdu a prekonajte svojich protivníkov. 

 

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba Čierna

Platforma

Platforma PC, PS4, PS3

Vstupy a výstupy

Pripojenie USB-A

Pripojenie

Typ pripojenia Káblové
Rozhraní USB

Funkcie

Funkcie Programovateľné tlačidlá, D-Pad
Počet tlačidiel 10 ×
Počet pedálov 2 ×
Max. uhol otočenia 270 °

Vlastnosti

Typ Replika
Kód:  HORHW009
Produktové číslo:  4961818026568
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07