Obnoviť stránku

High School Musical 3 Senior Year Dance

1,80 €

High School Musical 3 Senior Year Dance

High School Musical 3:Senior Year DANCE!vám umožní zažiť zábavu, silu a príliv energie, ktoré sa skrývajú v hudbe a piesňach zo všetkých troch filmov „High School Musical“. Hráči môžu tancovať na obľúbené piesne v známom prostredí z filmu a po boku svojich obľúbených predstaviteľov. V priebehu hry si môžete sprístupniť nové skladby, postavy, oblečenie a doplnky.
Budete môcť hrať za jednu z obľúbených postáv,Troya,Gabrielle,Sharpaya, Ryanu,Chadu a Taylora,alebo si vytvoriť vlastnú jedinečnú postavu.Pri hraní budete zbierať body učením sa tanečných pohybov a sprístupňovať si nové piesne, oblečenie a ďalšie doplnky.V režime pre viacerých hráčov si vďaka súbojovému režimu užijete veľa zábavy a smiechu.

Parametre a špecifikácia

Platforma/licencia

Licencia Škatuľová

Žáner

Žáner Detský

Virtuálna realita

Virtuálna realita Nepodporované

Hodnotenie PEGI

Vekové obmedzenie 3 rokov

Verzia

Platforma PC – škatuľa
Kód:  WG307z
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  590761072407200217

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09