Obnoviť stránku

Sony Playstation 3

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Sony Playstation 3

Sada obsahujúca hernú konzolu PLAYSTATION 3 s pevným diskom 40GB a ovládačom, ktorý v má v sebe zabudovaný pohybový senzor zaznamenávajúci nakláňanie v šiestich rôznych osiach SIXAXIS.
S ohromným výkonom, obrovskou dátovou pamäťou a obrazom vo vysokom rozlíšení, sú hry na PLAYSTATION 3 vydávané s nádychom lesku v štýle tradične spájané s Hollywoodom.Výpravné scény, prostredie s ohromujúcou vizualizáciou, oslňujúci efekty a živé, dýchající postavy v hre sa stávajú štandardom.Obrovský výkon konzole PLAYSTATION 3 umožňuje s ľahkosťou vykreslovať ostrý obraz vo vysokom rozlíšení.Plná podpora vysokého rozlíšenia až do 1080 bodov vytvára veľkolepý obraz s nesrovnatelnými detaily.Hry a filmy ešte nikdy nevyzerali tak skvele.
Srdcom PLAYSTATION 3 je nový revolučný čip dávající systému nevídaný výkon - Cell Broadband Engine.Úžasne silný čip vyvinutý v spolupráci s IBM prináša neuveriteľný výkon a možnosti do domácností a razí tak cestu ku skutočnej zábave novej generácie.PlayStation 3 je navyše vhodný aj pre prehrávanie filmov, audia, prezeranie fotiek, či pripojenie na internet.Nový veľkokapacitný diskový formát BLU-RAY s vysokým rozlíšením, využívajúci technológie modrého lasera môže pojať viac ako 25 GB (jednovrstvový) alebo 50GB (dvojvrstvový) dát, je rovnako veľký ako CD a môže nahradiť až 77 CD alebo 6 DVD.Technológia Bluetooth umožňuje pripojiť bezdrôtovo až sedem ovládačov k jednému systému.
Parametre a špecifikácie:

CPU:

Cell RSX 3,2 GHz,
1 Power PC jadro na 3,2 GHz
7 SPE jednotiek 3,2 GHz
256 KB SRAM na jednotku
512 KB L2 Cache
Operačná pamäť:
256 MB XDR RAM
Priepustnosť:
25,6 GB / s
Prístupná i pre GPU
GPU:
NVIDIA na jadre G70 - ekvivalent GeForce 7800GTX
256 MB
Priepustnosť:22,4 GB / s
36 shader jednotiek zvládajících 100 miliárd shader operácií za sekundu
Výkon celého systému:
2,18 TFLOP
51 miliárd skalárních operácií
Podporované rozlíšenie:
480p, 480i, 720p, 1080i, 1080p
Mechanika:
Blu-ray BD-ROM
Herné formát:
Blu-ray BD-ROM
Podporované formáty:
CD-ROM, CD + RW, DVD-Video, DVD-ROM, DVD-R, DVD + R, BD-ROM
Rozhranie:
2 x USB 2.0
Wifi
Ethernet
Bluetooth
1 x Optický vstup
AV výstup - 2 x HDMI, 1 x AV
Obsah balenia:
Konzole PLAYSTATION ® 3
Napájací kábel
Sixaxis ovládač
Kompositní kábel do TV (výstup 3x cinch)
SCART redukciu
USB kábel
Český manuál
Kód:  MS002
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08