Obnoviť stránku
Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.

Xbox 360 - Halo Wars (Limited edition)

Príslušenstvo k tovaru

Xbox 360 - Halo Wars (Limited edition)

Sci-fi real-time stratégia zo sveta Halo od tvorcov Age of Empires, ktorá vás zavedie do doby nejakých dvadsať rokov predchádzajúcich udalostiam popísaných v prvom diele FPS Halo, kde budete ovládať ľudskú armádu UNSC, ktorá bojuje proti invázii mimozemských síl z rasy Covenant. Okrem bojovania sa nazdáte známych tvárí a zbraní, budovatelských manévrov a samozrejmosťou sú nutné zdroje pre všetky vaše aktivity (tri rôzne druhy), odkiaľ vedie priama linka k postaveniu rozličných jednotiek na vašej základni a ich následné vyslanie do boja. V prípade ľudských síl sa môžete napr tešiť na devastujúci MAC (magnetic acceleration cannon), ktorý strieľa na vybraný cieľ z orbitálnej lode. Čímžto sa dostávame k povedomiu, že v tunajšej ponuke je skutočne pestrá paleta dopravných bojových prostriedkov, medzi ktoré sa môže novo započítať lietadlo Hawk či protilietadlový tank Wolverine, obe v službách ľudí. Limitovanej edícia obsahuje navyše: - 3 nové Halo 3 multiplayer mapy - Farebnú novelu Halo Wars:Genesis - Špeciálne vozidlo do hry Honor Guard Wraith - Šesť kariet s hernými charaktermi - Začnete svoju cestu ako člen jednotky Spirit of Fire
Kód:  MX167a
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18