Obnoviť stránku

GUNNAR Gaming Collection PPK, heat/ onyx

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

GUNNAR Gaming Collection PPK, heat/ onyx

Okuliare Gunnar využívajú všetkých pokročilých technológií, aby ich používanie zlepšilo používateľom prácu s počítačom a hráčom dodalo toľko potrebnú presnosť.Ich jantárovo zafarbené sklá výrazne navyšujú kontrast, zdôrazňujú detaily a vizuálne vnemy každého, kto pracuje s počítačom.Zároveň minimalizujú nežiadúce lesknutiu displeja a tlmia najtvrdšie časti farebného spektra.Vďaka všetkým uvedeným vlastnostiam minimalizujú očné i celkovú únavu pri sledovaní LCD displejov a zlepšujú reakcie, čo ocenia nielen náruživí počítačoví hráči, ale aj ľudia, ktorí s počítačom musí pracovať na každodennej báze.
Hlavným benefitom okuliarov Gunnar je pokročilá technológia i-AMP, ktorá vznikla vďaka intenzívnemu výskumu ľudského optického systému a jeho interakcie s digitálnymi zariadeniami.Na základe získaných poznatkov bol skombinovaný jedinečný materiál šošoviek s pokročilou geometriou a špičkovými povrchovými vrstvami.Ich obstaranie sa vám vráti už pri krátkom používaní vo vyššej produktivite a zároveň menšie únave.
Gunnar Gaming Collection PPK sú ľahké, univerzálne hráčskej okuliare vyladené do najmenších detailov.Obrúčky zo zliatiny hliníka a horčíka sú pevné a prostredníctvom ľahkej kovovej zliatiny vytvára optimálnu optickú stabilitu.Vďaka nastaviteľným silikónovým nosovým opierkam a zakriveným nožičkám perfektne drží na svojom mieste.Zakrivené konce nožičiek sa ergonomicky ohýbajú, a tak sa dokonale prispôsobí vášmu tvaru hlavy.Sú veľmi štíhle, aby rozptyľovali tlak zo slúchadiel a umožňovali pohodlné nosenie okuliarov aj slúchadiel naraz.Navyše vymeniteľné koncovky nožičiek vytvárajú nekonečne možnosti prispôsobenia vzhľadu na mieru práve vášmu vkusu.Ľahká konštrukcia a správne vyváženie zaručujú pohodlie i pri dlhodobom nosení.
Parametre a špecifikácie:
Vlastnosti:
ideálne pre hranie PC hier vysoko detailné, ostrejší a čistejší obraz zvýšenie kontrastu pre lepšiu obrazové vnímanie antireflexná vrstva redukuje odlesky a obrazový šum zníženie únavy očí i celkovej únavy navýšenie očné výdrže
Farebné prevedenie:
Šošovky: jantárová
Obrúčky: červená/onyx

Parametre a špecifikácia

Použitie

Použitie Kancelárske

Štýl okuliarov

Štýl Moderný

Farba

Farba skiel Jantárová
Kód:  JD610l2
Produktové číslo:  PPK-03601Z
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08