Obnoviť stránku

Gran Turismo 7 – PS4

4,7 45 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
Zľavnené -46 %
29,90 € 54,90 €

Gran Turismo 7 – PS4

Gran Turismo 7 - PS4

V Gran Turismo 7 sa objaví Campaign Mode

Legendárny režim „GT Mode“ je teraz „Campaign Mode“ a vracia sa ku koreňom hry Gran Turismo, kde hráči začínajú na mape sveta GT. Názov Gran Turismo vychádza z veľkých ciest, ktoré podnikali ľudia v 17. storočí a cestovali po dlhých trasách naprieč kontinentom. Režim kampane v GT7 bude opäť miestom, kde sa hráči vydajú na jedinečné cesty naprieč svetom Gran Turismo PS4 a vytvoria si vlastné individuálne zážitky.

Gran Turismo 7 - PS4

Gran Turismo 7 prichádza s novinkami

Okrem návratu režimu GT Mode na vás budú v Gran Turismo PS4 opäť čakať nákupy, ladenie, preteky a predaje vozidiel v sólovej kampani, ktorá vás odmení sprístupnením nových áut a výziev. A ak radi súperíte s ostatnými hráčmi, zdokonaľte svoje schopnosti a pustite sa do súťaženia v režime Sport.

Gran Turismo 7 - PS4

Garáž plná silných strojov

S viac ako 420 vozmi, ktoré sú od prvého dňa k dispozícii v Brand Central a u predajcu ojazdených vozidiel, zachytáva Gran Turismo 7 PS4 bezkonkurenčne detailne vzhľad a atmosféru klasických vozidiel aj najmodernejších superšportov. Každý voz sa inak spravuje a má jedinečné správanie pri jazde na viac ako 90 tratiach v dynamických poveternostných podmienkach, vrátane klasických tratí z histórie GT.

Gran Turismo 7 - PS4

To najlepšie z Gran Turismo 7 PS4

Zoznámte sa so všetkými možnosťami, ktoré vám Gran Turismo 7 ponúka vďaka novým nástrojom, ktoré vám pomôžu vylepšiť vaše vodičské schopnosti. Zbierajte stovky vozov, venujte sa ich tuningu, upravujte ich a pretekajte s nimi a vytvorte si svoju zbierku garáže snov. Pripojte sa k medzinárodnej komunite vodičov Gran Turismo 7, skôr ako vyrazíte na trať a stretnete sa s ostatnými, zdieľajte závodné stratégie, tipy na ladenie, návrhy vzhľadu aj fotografie.

Parametre a špecifikácia

Séria

Herné a filmové série Gran Turismo

Platforma/licencia

Typ Hra
Platforma PlayStation 5, PlayStation 4
Licencia Škatuľová

Žáner

Žáner Pretekársky
Herné prostredie Vozidlá

Multiplayer

Multiplayer Online

Lokalizácia

Textová lokalizácia CS, EN, DE
Zvuková lokalizácia EN, DE

Hodnotenie PEGI

Vekové obmedzenie 3 rokov
Problematickosť obsahu Online

Dátum vydania

Rok vydání 2022
Mesiac vydania Marec

Verzia

Platforma PS4 – škatuľa
Edícia Základná
Exkluzivita Playstation 4

Virtuálna realita

Virtuálna realita Nepodporované
Kód:  MSX1207
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  PS719763697
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02