Obnoviť stránku

Sapphire Radeon X1650PRO

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Sapphire Radeon X1650PRO

Spoľahlivá a výkonná grafická karta postavená na jádře Radeon X1650 PRO s 512 MB pamäte určená pre rozhranie AGP 8x.Vďaka tejto karte dosáhnete výborného výkonu v počítačových hrách vytvorených pomocou technológie Microsoft DirectX 9.0 alebo OpenGL 2.0.Výstupy z grafické karty zajišťuje DVI-I konektor pre pripojenie k LCD monitoru a VGA D-Sub rozhranie pre klasické CRT monitory.Pamäť je typu DDR2 a pracuje na zbernici o šírke 128-bitov.
Grafický procesor je taktovanou na frekvenciu 590 MHz.K dispozícii je aj televízny výstup v podobe S-Video konektora.Samozrejmosťou je podpora HDTV.Grafická karta je vybavená veľkým množstvom technológií, ktoré zaručujú dokonalé zobrazenie 3D hier.K dispozícii je napríklad technológia SMOOTHVISION HD, SmartShader HD a VideoShader HD.
Nechýba tiež technológie Aviv, ktorá napríklad pri prehrávaní MPEG súborov napríklad eliminuje rozmazanie obrazu pri rýchlom pohybe a posilňuje vybrané zložky obrazu pre vernejšie farebné podanie.Karta vyžaduje pripojenie externého napájania pomocou kábla dodávaného v balení.Preto je vhodné mať v počítači kvalitný napájací zdroj s výkonom aspoň 350 W.
Parametre a špecifikácie:
Grafický čip:
Radeon X1650 PRO
80 nm technológie
Pamäť:
512 MB DDR2
128-bitová zbernica
Taktovacou frekvencia:
Jadro:590 MHz
Pamäť:800 Mhz
RAMDAC:400 MHz
Rozhranie:
AGP 8x
Výstupy:
DVI-I
VGA D-Sub
TV výstup (S-Video, podpora HDTV)
Podporované štandardy a technológie:
Microsoft DirectX 9.0c
Shader Model 3.0
OpenGL 2.0
SmoothVision HD
SmartShader HD
VideoShader HD
HyperZ HD
Adaptive anti-aliasing a Anisotropic Filtering
3Dc + Advanced Texture Compression
Avivo (akcelerace H.264 / MPEG-4/AVC a VC-1)
Kód:  EL501e
Produktové číslo:  11091-04-20R

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18