Obnoviť stránku

Gord – PS5

30,90 €

Gord – PS5

Gord PS5

Gord PS5 - Povediete svoj kmeň k lepšej budúcnosti?

Gord PS5 je dobrodružná stratégia pre jedného hráča. Aby ste prežili, musíte neustále budovať nové veci, ale aby ste zvíťazili, musíte dobyť temnotu za bránami. V tomto temnom fantasy svete musíte plniť úlohy a zároveň spravovať obyvateľstvo, ktorého osobné príbehy a blahobyt rozhodujú o osude vášho kmeňa.

Gord PS5

Budujte opevnenie a skúmajte okolie

Veďte ľudí z kmeňa Úsvitu, ktorí sa vydávajú hlboko do zakázaných krajín. Plňte úlohy, ktoré formujú ich osobnosť, ovplyvňujú ich blahobyt a rozhodujú o osude ich spoločenstva. Stavajte palisády, rozvíjajte stavby a rozširujte svoj „gord“ zo skromnej osady na hrozivú pevnosť. Rozširovanie však nebude ľahké!

Gord PS5

Gord PS5 preverí príčetnosť a magické schopnosti vašich zverencov

Vyberte si z radu primárnych cieľov, zvoľte veľkosť úrovne, intenzitu nájazdov, prostredie, v ktorom budete hrať, typy nepriateľov, ktorým budete čeliť, počiatočné zdroje a dokonca aj náročnosť počasia. Kľúčom k prežitiu v hre Gord PS5 je zdravá populácia. Každý aspekt života vašich osadníkov, od chorôb, cez hlad až po smrť ich príbuzných, môžeovplyvniť úroveň príčetnosti každého subjektu. Starostlivo ich sledujte, pretože akonáhle príčetnosť poddaných dosiahne kritický bod, dôjde k ich zrúteniu alebo dokonca k úteku z vašej vlády.

Parametre a špecifikácia

Platforma/licencia

Typ Hra
Platforma PlayStation 5
Licencia Škatuľová

Žáner

Žáner Stratégia, Adventúra
Herné prostredie Historické epochy
Herné mechaniky Survival
Grafické spracovanie hry S pohľadom zvrchu

Multiplayer

Multiplayer Nepodporuje multiplayer

Virtuálna realita

Virtuálna realita Nepodporované

Lokalizácia

Textová lokalizácia EN, DE
Zvuková lokalizácia EN

Hodnotenie PEGI

Vekové obmedzenie 16 rokov

Dátum vydania

Rok vydání 2023

Verzia

Platforma PS5 – škatuľa
Edícia Základná
Kód:  PSV0455
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  5056208816122

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18