Obnoviť stránku

Gogen GC 400 O

4,1 11 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Gogen GC 400 O

Štýlová herná konzola GoGEN GC 400 obsahuje veľa skvelých arkádových hier, ktoré vás zabavia celkom kdekoľvek. Bez ohľadu na svoj vek si užijete zábavy s 16-bitovými hrami, na LCD displeji o veľkosti 2,7 palca. Konzola má zabudovaný reproduktor, vertikálny dizajn umožňujúci lepšiu ergonómiu a vďaka veľmi kompaktnej veľkosti ju môžete vziať vždy so sebou. Iba 90 gramov, ktoré hra váži, si v batohu ani nevšimnete.
Napájanie zaisťujú 3 mikrotužkové AAA batérie, ktorých jedno nabitie vystačí až na 5 hodín nepretržitého hrania. Zahrajte si klasiky, ako sudoku, tetris, alebo 118 ďalších hier a zažeňte nudu na cestách aj doma. GoGEN GC 400, to je veľa zábavy za pár peňazí.
Parametre a špecifikácie:
Farebné prevedenie:
Oranžové
Displej:
Veľkosť: 2,7 ", LCD
Pomer strán: 3:2
Počet hier:
120 klasických arkádových hier
Systém:
16-bit grafická jednotka
Ďalšie vlastnosti:
Regulácia hlasitosti
Batérie:
3x AAA batérie
Až 5 hodín hrania
Hmotnosť:
90 g
Rozmery (V x Š x H):
60 x 130 x 21 mm
Kód:  WG9690m
Produktové číslo:  GOGGC400O
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18