Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

God of War III Remaster Anniversary Edition – PS4

4,9 60 hodnotení
Kúpiť s kódom DNIALZA10
Kód bude uplatnený automaticky.
16,11 €
Cenová bomba
17,90 € Ušetríte 2,09 €

God of War III Remaster Anniversary Edition – PS4


Jedna z technologicky najvyspelejších hier na platforme PlayStation 3 prichádza v zdokonalenej verzii pre konzolu novej generácie. Spartský bojovník Kratos, ktorý sa vzoprel samotným bohom, dostane nádherné nové rúcho, keďže vo firme Sony Computer Entertainment Santa Monica práve oslavujú desať rokov od doby, keď sa tento nezmar prvýkrát objavil na televíznych obrazovkách.


Brutálna grécka mytológia

God of War 3 je brutálny zážitok pre jedného hráča, ktorý je zasadený do gréckej mytológie. Stretnete sa tak s rozličnými božstvami, od zabíjania v temných priepastiach Hádovho Podsvetia, až po zápas na život a na smrť so samotným vládcom Olympu – bohom Diom.

gow_olympus
gow_kratos

Ste legenda

V God of War 3 opäť hráte za bývalého spartského bojovníka Kratosa, ktorý prišiel o celú svoju rodinu vďaka rozmarom bohov. Ozbrojený dvoma veľkými čepeľami a rôznorodou mágiou, vydáva sa na cestu za krvavou pomstou. Bude musieť zápasiť s tými najnebezpečnejšími mytologickými zvieratami a riešiť rôzne komplikované hádanky ak sa chce dostať k svojmu cieľu.


Prepracovaný bojový systém

Nové zbrane a nový spôsob boja – Cestus a ničivé oceľové rukavice umožnia Kratosovi naučiť sa brutálne nové techniky boja, napríklad chytenie nepriateľa a jeho hodenie o tvrdý múr. Prebíjajte sa hordami ako nikdy predtým, používajta nové kombá a svoju výpravu za pomstou si jednoducho vychutnajte.

gow_fight

gow monster

Osedlajte monštrum

Mytologické stvorenia nie sú dobré len na zabíjanie, God of War 3 Remastered vám dá možnosť niektoré z nich osedlať a použiť ich hnev na ničenie nepriateľov, preskakovať s ich pomocou bezodné priepasti a riešiť rôzne hádanky. Kratos ukáže svoju divokú dominanciu a vy sa budete kochať, strhnutí perfektnou, živočíšnou akciou.

Zdokonalené pre PlayStation 4

Keďže vývojári zo Sony Computer Entertainment svoje dieťa skutočne rozmaznávajú, pripravili na túto špeciálnu príležitosť ultimátnu verziu tejto krvavej akčnej šou. Hra beží v rozlíšení Full HD pri 60 snímkach za sekundu, takže sa môžete tešiť na najplynulejší a najostrejší možný zážitok. Samozrejmosťou tejto špeciálne prepracovanej edície je aj prítomnosť všetkých DLC kostýmov na okamžité použitie.

gow_opti

Kľúčové vlastnosti

  • Legendárna hra vo Full HD rozlíšení a 60 fps na oslavu 10. výročia série
  • Hrajte za Kratosa, nezmieriteľného spartského bojovníka
  • Brutálny bojový systém s množstvom komb a unikátnych pohybov
gow_closure

Parametre a špecifikácia

Séria

Herné a filmové série God of War

Platforma/licencia

Typ Hra
Platforma PlayStation 5, PlayStation 4
Licencia Škatuľová

Žáner

Žáner Akčný

Multiplayer

Multiplayer Online
Max. počet hráčov na lokálnej obrazovke 1

Lokalizácia

Textová lokalizácia EN, DE
Zvuková lokalizácia EN, DE

Hodnotenie PEGI

Vekové obmedzenie 18 rokov
Problematickosť obsahu Vulgárna reč, Násilie

Dátum vydania

Rok vydání 2015
Mesiac vydania Júl

Verzia

Platforma PS4 – škatuľa
Edícia Základná
Exkluzivita Playstation 4

Virtuálna realita

Virtuálna realita Nepodporované
Kód:  MSX147
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  PS719993193
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18