Obnoviť stránku

Gloomhaven: Mercenaries Edition – PS5

5 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Gloomhaven: Mercenaries Edition – PS5

Gloomhaven: Mercenaries Edition PS5

Gloomhaven: Mercenaries Edition PS5 – Z doskovej hry na digitálnu platformu

Či už vás do podzemnej ríše Gloomhaven zavial vábivý spev dobrodružstva, či nenásytný smäd po žiari zlata v srdci temnoty, váš osudový chodník sa nepochybne vykreslí rovnako. Veďte svoju bandu žoldnierov cez túto nemilosrdnú krajinu, kde každé rozhodnutie určuje smer. Prerazte si cestu cez hrozivé komnaty, desivé lesy a ponuré jaskyne, ktoré prekypujú strašnými netvormi s vidinou odmeny alebozomriete v pokuse ju dosiahnuť. Svoj meč predáte tomu, kto má na to dosť prostriedkov, či už sú to mestskí byrokrati alebo pokazení kultisti. Vaša platba závisí od výsledkov, nie od otázok. Kde však leží tá hranica, ktorú budete ochotní prekročiť?

Gloomhaven: Mercenaries Edition PS5

Epické dobrodružstvo pre milovníkov temných fantasy

Gloomhaven: Mercenaries Edition PS5, taktické RPG a digitálna adaptácia doskovej hry Isaaca Childrese. Táto temná fantasy sa odohráva v stredovekom svete, kladie dôraz na strategické plánovanie a tímovú spoluprácu. Hrajte sami alebo online v skupinách až 4 hráčov. Preskúmajte svet v skupine 2 – 4 žoldnierov so 17 postavami a viac ako 1 000 schopnosťami. Pred prieskumom jaskýň a lesov si starostlivovyberte karty schopností.

Gloomhaven: Mercenaries Edition PS5

Gloomhaven: Mercenaries Edition PS5 – Dobrá stratégia znamená víťazstvo

Pri vstupe do dungeonu sa ponorte do taktických ťahových bojov. Každý ťah vyberajte dve karty pre žoldnierov, využite ich hornú polovicu z jednej a spodnú z druhej. Presúvajte sa po hexagonálnej mriežke, takticky využite prostredie a prepojte útoky. Kombinujte sily, ale dávajte pozor na vyčerpanie kariet – sú rovnako dôležité ako životy. Každá voľba má následky, zvyšujte schopnosti, úrovne a výbavuna prežitie. Vybavte svoju skupinu, zbierajte artefakty, získajte priazeň „Veľkého duba“ a buďte stále ostražití.

Gloomhaven: Mercenaries Edition PS5

Gloomhaven: Mercenaries Edition PS5 obsahuje:

  • Základnú hru Gloomhaven PS5
  • Sólo scenáre: DLC Mercenary Challenges ponúka 17 scenárov, z ktorých každý môže dokončiť iba konkrétny žoldnier, ktorý je odmenený mocnými a na mieru šitými predmetmi.


Parametre a špecifikácia

Žáner

Žáner RPG, Stratégia, Adventúra

Lokalizácia

Textová lokalizácia EN, DE
Zvuková lokalizácia EN, DE

Hodnotenie PEGI

Vekové obmedzenie 12 rokov

Verzia

Platforma PS5 – škatuľa
Edícia Základná

Platforma/licencia

Typ Hra
Platforma PlayStation 5
Licencia Škatuľová

Multiplayer

Multiplayer Online

Dátum vydania

Rok vydání 2023
Mesiac vydania September

Virtuálna realita

Virtuálna realita Nepodporované

Next-gen optimalizácia

Next-gen optimalizácia PlayStation 5 optimalizácia
Kód:  PSV0527
Produktové číslo:  5056635604088

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14