Obnoviť stránku

Giiker Super Cube i3S Light

4,3 10 hodnotení
29,90 €

Giiker Super Cube i3S Light

Pokiaľ máte už skladanie kocky v malíčku, vyskúšajte Giiker Super Cube i3S Light. Ide o magnetickú rýchlostnú kocku s 3 × 3 × 3 kockami. K dispozícii má 6-osí pohybový senzor, ktorý spolu s inteligentným mikroovládačom na rozpoznanie algoritmov dokáže automaticky sledovať každé otočenie kockou. Giiker Super Cube i3S Light jednoducho pripojíte pomocou Bluetooth k bezplatnej mobilnej aplikácii Supercupe. Kocka je kompatibilná s operačnými systémami Android 4.4 aj iOS 8.0. Super Cube i3S Light sa dodáva s praktickým stojanom. Súčasťou kocky je 3,7 V lítiová batéria, ktorej nabíjanie zaberie cca 1 hodinu času. S jedným nabitím vydrží kocka fungovať viac ako 90 hodín. V balení nájdete Giiker Super Cube i3S Light, nabíjačku, Micro USB nabíjací kábel, stojan a návod. 

Kľúčové vlastnosti Giiker Super Cube i3S Light

  • Giiker Super Cube i3S Light je magnetická rýchlostná kocka
  • K dispozícii je 6-osí pohybový senzor a inteligentný mikroovládač
  • Kocku Giiker Super Cube i3S Light prepojíte s mobilnou aplikáciou pomocou Bluetooth
  • Je kompatibilná s operačnými systémami Android aj iOS
  • Oceníte množstvo módov
  • Praktický stojan je súčasťou balenia
  • Giiker Super Cube i3S Light je vyrobená z ABS
  • Kocka je určená deťom od 6 rokov

Neskutočné množstvo možností súťaženia

Giiker Super Cube i3S Light spolu s mobilnou aplikáciou vám umožní skladať kocku na čas, výučbu v reálnom čase alebo sa prepojte s ostatnými hráčmi na celom svete a súťažte s nimi. Kam na rebríčku si až trúfnete? V aplikácii nájdete Learn Mode, čo je výukový režim s interaktívnym príbehom pre začiatočníkov. Training Mode je určený skúseným riešiteľom, kde budete skladať náhodné rozloženie kocky spolu s nástrojmi na vylepšenie výkonu. Solve Mode vám pomôže zložiť náhodne rozloženú kocku Giiker Super Cube i3S Light počas 30 ťahov s podrobnými inštrukciami. V Game Mode si pomocou minihier otestujete svoju rýchlosť, pamäť aj reakcie. Obľúbený Battle Mode ponúka online súboje v reálnom čase s možnosťou 1 v 1, 3 v 3 a ďalšie možnosti.

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Typ konzoly Do ruky

Mechanika/pamäťový slot

Typ mechaniky/slotu Bez mechaniky

Obsah balenia

Obsah balenia Konzola, Kábel USB, Nabíjací adaptér

Rozmery a hmotnosť

Šírka 5,65 cm
Výška 5,65 cm
Hĺbka 5,65 cm

Vstupy a výstupy

Pripojenie MicroUSB

Farba

Farba Viacfarebná
Kód:  RTGAM036
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  4020628692759

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01