Obnoviť stránku

Ghost Parade – Nintendo Switch

Garancia najlepšej ceny
Novinka
20,90 €

Ghost Parade – Nintendo Switch

Hra na konzolu Ghost Parade – Nintendo Switch

Tajomné lesné dobrodružstvo

Ghost Parade Nintendo Switch je pohlcujúca dobrodružná hra, ktorá sa odohráva v kúzelnom tajomnom lese. Prenesie vás do sveta mladého dievčaťa menom Suri, ktoré sa stratí uprostred mystického lesa plného duchov.

Hra na konzolu Ghost Parade – Nintendo Switch

Spoznajte neobvyklé bytosti

Vo svojom dobrodružstve v Ghost Parade Nintendo Switch sa Suri zoznamuje s rôznymi duchmi a bytosťami, z ktorých každý má svoje vlastné jedinečné schopnosti. Odvážna Suri sa musí vyrovnať s najrôznejšími výzvami, hádankami a nebezpečenstvami, ktoré jej stoja v ceste, hoci v tejto neobyčajnej situácii nájde nečakaných spojencov a priateľstiev, ktoré jej pomáhajú prekonať ťažkosti.

Hra na konzolu Ghost Parade – Nintendo Switch

Objavte skvelé spracovanie

Séria úloh a dobrodružstiev, ktoré budete v Ghost Parade Nintendo Switch prežívať, je vystavaná na pútavom mixe hádaniek a prieskumu. Môžete očakávať krásnu grafiku, ktorá zdôrazňuje detaily prostredia a rôznorodosť postáv.

Hra na konzolu Ghost Parade – Nintendo Switch

O dobrodružne a mystiku tu nie je núdza

S unikátnym herným štýlom a atmosférou plnou záhad a prekvapení prináša Ghost Parade Nintendo Switch nový rozmer zábavy pre všetkých milovníkov dobrodružstva a mystiky. Suri a jej duchovní spoločníci čakajú, kým sa k nim pripojíte vo vašom vlastnom dobrodružstve na Nintendo Switch.

Hra na konzolu Ghost Parade – Nintendo Switch

Zachráňte nadprirodzených priateľov lesa

V Ghost Parade Nintendo Switch sa jedná o ochranu nadprirodzených obyvateľov lesa. Sú tu totiž aj iní, ktorí sa snažia porovnať ich domov so zemou, kvôli materiálnemu zisku. Pomáhať vám bude 30 strašidelných spoločníkov s jedinečnými magickými schopnosťami.

Hra na konzolu Ghost Parade – Nintendo Switch

Nádherne prevedená grafika

Ghost Parade Nintendo Switch sa môže pochváliť skvele prepracovaným prostredím, ktorý poskytuje mnoho prekvapení a najmä originálne vyzerajúce postavy. Dostaňte každého jedného z nich bezpečne domov.

Parametre a špecifikácia

Platforma/licencia

Typ Hra
Platforma Nintendo Switch
Licencia Škatuľová
Kľúč pre Nintendo eShop

Virtuálna realita

Virtuálna realita Nepodporované

Lokalizácia

Textová lokalizácia EN
Zvuková lokalizácia EN

Hodnotenie PEGI

Vekové obmedzenie 7 rokov

Dátum vydania

Rok vydání 2024
Mesiac vydania Marec

Verzia

Platforma Nintendo Switch – škatuľa
Edícia Základná (s kľúčom na stiahnutie)
Kód:  NSW1361
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  5060997482673

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19