Obnoviť stránku

Xbox 360 - DOUBLE UP - Viva Pinata Party: Animals CZ + Viva Pinata: Trouble In Paradise

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Xbox 360 - DOUBLE UP - Viva Pinata Party: Animals CZ + Viva Pinata: Trouble In Paradise

Výhodná sada dvoch hier, ktoré určite poteší srdce každého užívateľa svojou nízkou cenou.
Viva Pinata Party:Animals CZ
Kompilácia viac ako 40 zábavných multiplayer minihier pre 4 hráčov, ktoré je možné hrať na jednej konzole i online cez Xbox Live.Hra ponúka rovnako netradičné vizuálne spracovanie ako pôvodný Viva Pinata a svoj návrat v hre oslávi aj známe Pinata - Horstachio Hudson, Preztail Paulie, Franklin Fizzlybear a Fergy Fudgehog.Viva Pinata:Party Animals sa stylizuje do podoby virtuálnej TV Show, v ktorých hráči súťažia v rolkách štyroch Pinata v minihrách určených pre celú rodinu, medzi ktorými nechýbajú hromadné bitky a rad závodných klání v záludných lokáciách, ktoré ukrývajú veľa bonusov.Pre hráčov, ktorí po ruke žiadne kamarátmi nemajú, bude v hre prítomná možnosť súperiť proti protivníkom s umelou inteligenciou.
Viva Pinata:Trouble In Paradise
Späť na čarovný Pinata Island v druhom dieli série s podtitulom "Trouble in Paradise".Žiaľ, nie všetko je na ostrove tak úplne v poriadku.Profesor Pester a jeho gang vymazali dáta z centrálneho počítača.Na vás je opravit počítačovú databázu a zmariť tak profesorovi plány.Vybudujte a udržiavajte vaše Pinata záhrady.Použite svoju tvorivosť a predstavivosť a riaďte až 100 Pinata.Jednou z inovácií druhého dielu sú karty Vision.Do ktorých môžete umiestniť vaše predmety, efekty počasia a Pinata.Pridaná je aj možnosť kooperatívneho lokálneho multiplayeru a prepracovaná stuktura herných módov.
Kód:  MX304e
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14