Obnoviť stránku

Fresh Štart – PS5

24,90 €

Fresh Štart – PS5

Fresh Start PS5

Fresh Start PS5 – Greenpeace vo vašich rukách

Dostali ste do rúk jedinečný stroj – kombináciu vysávača a zavlažovacej hadice! Pri vašom dobrodružstve po celom svete budete môcť odstrániť nečistoty a hromady odpadkov zo zemského povrchu. Všetok materiál, ktorý vysajete a zoberiete, môžete premeniť na cenné skúsenostné body. Ako budete posilňovať obnovu planéty, budete mať možnosť rozhodnúť, či chcete svojeskúsenosti investovať do rôznych vylepšení z ponuky zručností. Tvrdo vybojované skúsenostné body vám umožnia optimalizovať vašu prácu a stať sa najlepším v obnove sveta.

Fresh Star PS5

Očistite svet a vytvorte si nové priateľstvá

Využite silu vody na obnovu suchých a zoslabnutých rastlín. Postrekujte tie, ktoré práve klíčia, a pomôžte im rozkvitnúť sa v plnej kráse! A pamätajte si, že voda nie je potrebná len pre rastliny, ale aj pre mnoho ďalších bytostí, ktoré sa stretávajú s nedostatočným zásobením tekutinami. Počas vášho putovania po svete narazíte na niekoľko roztomilých a jedinečnýchkamarátov, ktorí potrebujú pomoc! Využite svoje zručnosti na to, aby ste im priniesli pohodu a šťastie do života, a čoskoro získate ich vďaku a priateľstvo.

Fresh Start PS5

Fresh Start PS5 – Pri čistení bude čas aj na puzzly

Okrem obnovy sveta na vás na každom kroku vašej cesty čakajú rôznorodé úlohy a dobrodružstvá. Preskúmajte mapy a hľadajte skryté prvky, hádanky a dieliky mechanických zariadení, ktoré budete potrebovať na opravu svojich cestovných vozidiel. Zbierajte zásoby jedla, aby ste mohli nakŕmiť hladné zvieratá, ktoré stretnete na svojej púti. Počas svojho putovaniaobjavujte svätyne, táborisko a ďalšie miesta a zapojte sa do pomoci prírode po celom svete!

Parametre a špecifikácia

Platforma/licencia

Typ Hra
Platforma PlayStation 5
Licencia Škatuľová

Žáner

Žáner Detský
Herné mechaniky Odpočinkové
Grafické spracovanie hry Z pohľadu prvej osoby

Multiplayer

Multiplayer Nepodporuje multiplayer

Virtuálna realita

Virtuálna realita Nepodporované

Next-gen optimalizácia

Next-gen optimalizácia PlayStation 5 optimalizácia

Lokalizácia

Textová lokalizácia EN
Zvuková lokalizácia EN

Hodnotenie PEGI

Vekové obmedzenie 3 rokov

Dátum vydania

Rok vydání 2023
Mesiac vydania Október

Verzia

Platforma PS5 – škatuľa
Edícia Základná
Kód:  PSV0555
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  5060264378920

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04