Obnoviť stránku

FOVE VR

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

FOVE VR

Prvý headset pre virtuálnu realitu so sledovaním pohybu očí. Ponorte sa do sveta, ktoré reaguje na pohľad vašich očí, emócie a zažite presné ovládanie rýchlosťou myšlienky. Pozerajte sa postavám v hre do očí a sledujte zmeny ich správania, keď vedia, že sa na ne pozeráte.

Kľúčové vlastnosti

  • Zariadenie sníma, kam sa pozeráte
  • Sledovanie očí snímajú dva infračervené senzory
  • Zobrazovacia plocha s uhlopriečkou 5,7 palcov
  • Zorné pole so šírkou 100 stupňov

Ľudské spojenie vo virtuálnom svete

Špecialitou FOVE je snímanie pohybu očí. Sleduje teda, kam sa hráč pozerá, pričom úplne zaostruje zamerané objekty a mierne rozmaže ostatné predmety. FOVE je určené pre hráčov, ktorí budú môcť zameriavať svoj pohľad na určitú oblasť. Navyše s virtuálnymi postavami v hre budete môcť nadviazať očný kontakt, smiať sa s nimi a komunikovať. Dokonca sa budú správať odlišne, keď si uvedomia, že sa na nich niekto pozerá.

Precízne ovládanie

FOVE je vybavený 5,7palcovou zobrazovacou plochou s jemným obrazom vďaka natívnemu rozlíšeniu 2560 × 1440 pixelov a zobrazované zorné pole má šírku 100°. Snímanie očí zaisťujú dva infračervené senzory s presnosťou 0,2° a rýchlosťou snímania 120 snímok za sekundu. Infračervené svetlo sa odráža od sietnice, čím sa sleduje poloha očí.

Kód:  FOVE01
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14