Obnoviť stránku

Fort Solis: Limited Edition – PS5

5 1 hodnotení
29,90 €

Fort Solis: Limited Edition – PS5

Hra na konzolu Fort Solis: Limited Edition – PS5

Fort Solis: Limited Edition PS5 – Vitajte na červenej planéte

Fort Solis je napínavý thriller z prostredia Červenej planéty, ktorý vás vtiahne do svojho tajomného príbehu. Celý príbeh je rozdelený do štyroch kapitol, takže si môžete užiť intenzívne maratónové sledovanie, alebo si ho užívať po kapitolách, ako by ste sledovali epizodický televízny seriál. Keď Jack dostane neobvyklé volanie z vzdialenej banskej základne, rozhodne sa vydať na temnú a opustenú Fort Solis. S blížiacou sa búrkou a stále nejasnejším osudom posádky začne veci preskúmavať a snaží sa nadviazať zúfalý kontakt. Ako sa noc predlžuje, udalosti naberajú na sile a tajomstve, čo sa stalo s posádkou, sa pomaly začína odhaľovať. Pripravte sa na nezabudnuteľnú jazdu plnú napätia a záhad!

Hra na konzolu Fort Solis: Limited Edition – PS5

Všepohlcujúci hviezdny zážitok

Fort Solis PS5 sa zaväzuje k poskytnutiu úplne pohlcujúceho zážitku, ktorý vás vtiahne do deja. Vďaka vynikajúcim hereckým výkonom Rogera Clarka, Troya Bakera a Julie Brownovej sa Fort Solis snaží preniesť do hry emócie, strach, empatiu a mnoho ďalších emócií, ktoré sa s každou kapitolou prehlbujú. Navyše Fort Solis ponúka hráčom úroveň detailov, tvárových a telesných animácií, ktorá prenesie herný zážitok na úplne novú úroveň. S využitím Unreal Engine 5.2 sa svet Fort Solis stáva živým a realistickým prostredím, ktoré zaručuje nezabudnuteľný zážitok!

Hra na konzolu Fort Solis: Limited Edition – PS5

Fort Solis: Limited Edition PS5 – Samotná pevnosť je príbehom

Kostra pevnosti Solis sa rozkladá ako nad zemou, tak pod zemou, ponúka hráčom rozsiahly svet preskúmavania. Hráči sa môžu vydať na izolovaný povrch pevnosti, kde búrka zúri, či preskúmavať temné servisné tunely, ktorým chýba akékoľvek svetlo. Ďalej tu nájdu rôzne oddelenia, ako je strojárske, lekárske a komunikačné, ktoré slúžia na bežné fungovanie pevnosti. S postupom príbehu môžu hráči v týchto lokáciách objaviť ďalšie súvislosti s príbehom na dramatický vývoj osudu hlavnej postavy Jacka, ktorý sa každou ďalšou hodinou stáva čoraz komplexnejším. To zaisťuje, že hráči budú neustále odhaľovať nové tajomstvo a dramatické momenty.

Hra na konzolu Fort Solis: Limited Edition – PS5

Fort Solis: Limited Edition PS5 obsahuje:

  • Základnú hru
  • Špeciálna 3D Case
  • Pohľadnicu

Parametre a špecifikácia

Platforma/licencia

Typ Hra
Platforma PlayStation 5
Licencia Škatuľová

Žáner

Žáner Akčný, Adventúra
Herné prostredie Atmosférické
Herné mechaniky Rozhodovanie o príbehu
Grafické spracovanie hry Z pohľadu tretej osoby

Multiplayer

Virtuálna realita

Virtuálna realita Nepodporované

Next-gen optimalizácia

Next-gen optimalizácia PlayStation 5 optimalizácia

Lokalizácia

Textová lokalizácia EN, DE
Zvuková lokalizácia EN

Hodnotenie PEGI

Vekové obmedzenie 16 rokov
Problematickosť obsahu Strach

Dátum vydania

Rok vydání 2023

Verzia

Platforma PS5 – škatuľa
Edícia Limited Edition
Kód:  PSV0558
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  8437024411499

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08