Obnoviť stránku

Football Manager 2016

5 7 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Football Manager 2016

Futbal je najpopulárnejší šport na svete a prakticky každý sa cíti ako tréner. A rovno ten najlepší široko ďaleko. Blíži sa koniec roka 2015, a preto je ten správny čas vydať sa do úplne novej verzie populárnej série Football Manager 2016. Pozdvihnite svoj tím zo samého dna tabuľky a skúste zaútočiť na stupne najvyššie. V perfektne navrhnutom rozhraní sa zorientuje aj úplný nováčik série, takže sa vôbec nebojte, že sa jedná o zložitosť pre matfyzákov.


Detailní statistiky hráčů
 

Manažérom ako v skutočnosti

Veľká sila celej hry sa však ukrýva v neskutočne detailných štatistikách jednotlivých hráčov, po ktorých dokonca siahajú aj profesionálne kluby pri vyhľadávaní talentov. Solídne rozšírenie sa týka aj všetkej komunikácie so samotnými hráčmi, ale aj s ostatnými trénermi, s ktorými môžete teraz viesť taktickú vojnu ešte pred začatím zápasu.


Luxusný zápasový režim

Ako je u posledných ročníkov Football Manageru zvykom, aj tento rok vás čaká opäť vylepšený zápasový režim, v rámci ktorého môžete prehľadne sledovať, ako si vami poskladaný tím vedie na ihrisku pri urputných bojoch. Môžete tak ľahko rozoznať, ako by išla tímová zostava vylepšiť a koho je potrebné motivovať k lepším výkonom.

Luxusní zápasy pro potěchu oka
 

 

Parametre a špecifikácia

Žáner

Žáner Športový

Hodnotenie PEGI

Vekové obmedzenie 3 rokov
Problematickosť obsahu Online

Verzia

Platforma PC – škatuľa
Edícia Základná

Platforma/licencia

Platforma PC

Minimálne požiadavky

Rad procesora AMD Athlon, Intel Pentium
Frekvencia procesora 2,2 GHz (2,2 GHz)
Grafická karta ATI Radeon 9800, NVidia GeForce FX 5900 Ultra
Pamäť RAM 2 GB
Potrebný priestor 3 GB
Operačný systém Windows 10, Windows 8, Windows 8 64-bit, Windows 7, Windows 7 64-bit
Kód:  WG533
Produktové číslo:  5908305211754

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08