Obnoviť stránku

FIXED Charging Station na dva bezdrôtové ovládače DualSense PlayStation 5 čierno-biela

4,5 22 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
25,90 €

FIXED Charging Station na dva bezdrôtové ovládače DualSense PlayStation 5 čierno-biela

Pohodlné nabíjanie bezdrôtových ovládačov DualSense 

Ak ste majiteľmi PS5 s dvoma ovládačmi DualSense, určite vás poteší ponuka dobíjacej stanice FIXED Charging Station. Nielen že umožňuje nabitie dvoch DualSense ovládačov naraz, ale je vyhotovená v dizajne PS5, takže vám skrášli váš herný kút. Teraz už nemusíte zapájať ovládače pri nabíjaní do konzoly. Stav nabíjania jednotlivých ovládačov vám oznámi LED indikátor nabíjania pomocou červenej a zelenej kontrolky. Napájanie stanice FIXED Charging Station prebieha pomocou konektora USB-C. Výrobcapridal aj bezpečnostné prvky, ako je trojitá ochrana pred prepätím, prehrievaním aj skratom.

Oceníte jedinečný dizajn stanice FIXED Charging Station

Dobíjacia stanica FIXED Charging Station dopĺňa elegantný dizajn konzoly PS5 svojou farbou, hladkými krivkami aj ostrými hranami. Váš herný kútik tak získa nádych elegantnosti a moderného vzhľadu. Nemalou výhodou sú jej kompaktné rozmery a nízka hmotnosť, tak ju môžete premiestňovať podľa chuti. Dokonalú atmosféru vytvorí futuristický nádych, ktorý dodáva modré podsvietenie, ktoré sa mení podľa stavu nabíjania ovládačov. 

Jednoduché nabíjanie obyčajným vložením

Dobíjacia stanica FIXED Charging Station veľmi uľahčuje nabíjanie ovládačov. Nie je potrebné žiadne pripájanie. Stačí ich po hre vložiť do stanice, kde sa okamžite spoja a začnú sa dobíjať. To vám potvrdí štýlové modré podsvietenie. Nabíjanie navyše prebieha rýchlejšie ako zo samotnej konzoly PS5. Pre plné nabitie ovládača stačia stanici FIXED Charging Station len 2,5 hodiny

Kľúčové vlastnosti dobíjacej stanice FIXED Charging Station

  • Dobíjacia stanica FIXED Charging Station je určená pre ovládače DualSense PS5
  • Zvládne nabíjanie dvoch ovládačov naraz 
  • O priebehu nabíjania informujú LED indikátory
  • Nechýbajú ani bezpečnostné prvky
  • Napájanie stanice FIXED Charging Station prebieha pomocou USB-C konektoru
  • Môže sa pochváliť modrým podsvietením
  • Pre plné nabitie ovládača postačia 2,5 hodiny

Kód:  FXDt1
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  FIXPS5-DCC-BW

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02