Obnoviť stránku

Fire Emblem Fates: Conquest – Nintendo 3DS

Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Fire Emblem Fates: Conquest – Nintendo 3DS

V hre Fire Embles Fates stoja na pokraji vojny dve kráľovstvá. Je pritom iba na vás, akú stranu si zvolíte. V tejto epickej stratégii je kľúčovou voľbou, ktorú hru si kúpite. Ak zvolíte cestu Conquest, budete musieť kráľovstvá pozmeniť zvnútra, zatiaľ čo ak sa prikloníte na stranu Birthright, budete musieť bojovať proti kráľovi Nohru, ktorý časom upadol do pazúrov šialenstva. Najlepšie je neskôr prejsť obe cesty, ktoré vám ukážu obe strany jedného brutálneho konfliktu.


Vaša postava je hrdinom

Prvýkrát v histórii série Fire Emblem pre Nintendo 3DS je vám na mieru prispôsobený avatar zároveň hlavným hrdinom. S ním budete môcť ovládať armádu rytierov, mágov, lukostrelcov v tých najviac taktických bitkách. 

Vaše postava je hrdinou
 

Budovat vztahy se vyplatí
 

Budovať vzťahy sa oplatí

Každá jednotka a zbraň má svoje sily a slabiny, pričom rátať budete musieť s každým nepriateľom. Vytváranie vzťahov je následne kľúčové - čím bližšie si budete so svojimi spojencami, tým lepšie budete spoločne bojovať proti skaze.

 

Parametre a špecifikácia

Žáner

Žáner Akčný

Lokalizácia

Textová lokalizácia EN, DE
Zvuková lokalizácia EN

Hodnotenie PEGI

Problematickosť obsahu Vulgárna reč, Násilie

Verzia

Platforma 2DS/3DS – škatuľa
Edícia Základná

Platforma/licencia

Typ Hra
Platforma Nintendo 3DS/2DS
Licencia Škatuľová

Multiplayer

Multiplayer Online

Virtuálna realita

Virtuálna realita Nepodporované
Kód:  MU069
Produktové číslo:  045496472412
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11