Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

FIFA 22 – Xbox Series X

5 3 hodnotení

FIFA 22 – Xbox Series X

FIFA 22

Zlepšená hrateľnosť

Prepracovaný herný systém prináša zásadné zlepšenia, ktoré pocítite v každom režime hry FIFA 22. Prepracované správanie brankárov vám poskytne väčší pokoj na najdôležitejšej pozícii na ihrisku, nová fyzika lopty premení každú prihrávku, strelu a gól a výbušný šprint vám umožní okúsiť rýchlosť najrýchlejších hráčov sveta. 

FIFA 22

Reálna fyzika lopty

Skutočné dáta importované do hry FIFA 22 posúvajú fyziku lopty na novú úroveň reálnosti. Vyladené parametre vrátane rýchlosti, aerodynamického odporu, trenia a valivého odporu znamenajú že každý dotyk, strela, volej, alebo prihrávka budú vyzerať a pôsobiť reálne. 

FIFA 22

Novinka – výbušný šprint

Výbušný šprint, herná inovácia, ktorá mení dynamiku situácií jeden na jedného, prináša väčšiu kontrolu nad zrýchlením pri driblovaní, alebo bránení. Vylákajte súpera a vyberte si správny okamih, aby ste sa v plnej rýchlosti zbavili obrancu a podporili svoj tím v útočnej fáze.

FIFA 22

Ultimate team

Vytvorte si svoj vysnívaný tím a postavte sa zvyšku sveta v najpopulárnejšom režime série FIFA. Vyberte si z tisícov hráčov a nespočetných možností, ako si prispôsobiť svoj klub na ihrisku aj mimo neho.


Parametre a špecifikácia

Žáner

Žáner Športový, Arkády
Herné prostredie Tímové športy
Herné mechaniky PvP

Lokalizácia

Textová lokalizácia CS, EN
Zvuková lokalizácia EN

Hodnotenie PEGI

Vekové obmedzenie 3 rokov
Problematickosť obsahu Online

Verzia

Platforma Xbox Series X – škatuľa
Edícia Základná

Séria

Herné a filmové série FIFA / EA Sports FC

Platforma/licencia

Typ Hra
Platforma Xbox Series X
Licencia Škatuľová

Multiplayer

Multiplayer Online, Lokálna zdieľaná/rozdelená obrazovka
Max. počet hráčov na lokálnej obrazovke 4

Dátum vydania

Rok vydání 2021
Mesiac vydania Október

Virtuálna realita

Virtuálna realita Nepodporované

Next-gen optimalizácia

Next-gen optimalizácia Xbox Series X optimalizácia
Kód:  XBSE0096
Produktové číslo:  5030932124791

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01