Obnoviť stránku

FIFA 14 CZ

4,5 63 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

FIFA 14 CZ

Postavte sa čelom novej výzve a vybudujte od základov svoje mužstvo. Barcelona síce každého sfúkne ako sviečku, ale ak sa vám podarí vychovať nového Messiho, bude zamiesené na veľké úspechy.


Nová Fifa 14 vytvorí skutočný futbalový zážitok aj vo vašej obývačke. Špeciálny engine EA Sports Ignite totiž v sebe kombinuje renderovacie, fyzikálne, animačné, inteligenčné a on-line systémy, ktoré hru povznesú na novú úroveň.
Vôbec po prvýkrát pri hre pocítite atmosféru skutočného diania na futbalových svätostánkoch. Fantastické grafické spracovanie monumentálnych stavieb dopĺňajú emócie trojrozmerných fanúšikov. Samotní hráči sú vizuálne na nerozoznanie od skutočných hviezd. Vďaka novým schopnostiam sa rozhodujú až 4x rýchlejšie a dokážu viac vyťažiť z tímovej inteligencie.
Výrazne vylepšená fyzika lopty dovolí plnú kontrolu nad situáciou. Hráči tak môžu strieľať tvrdšie z diaľky, vysielať kolmé pasy na útočníkov, či rafinovane krútiť centrami do malého vápna. Revolučné zmeny v režime kariéry prinášajú možnosť skautingu mladých hráčov po celom svete. Staňte sa tým správnym manažérom svojho tímu a porazte Barcelonu vo finále Ligy Majstrov.

Parametre a špecifikácia

Žáner

Žáner Športový
Herné prostredie Tímové športy
Herné mechaniky PvP

Hodnotenie PEGI

Vekové obmedzenie 3 rokov
Problematickosť obsahu Online
Kód:  WG074g
Produktové číslo:  1009828

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03