Obnoviť stránku

FIBRUM PRO VR

5 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

FIBRUM PRO VR

Virtuálna realita

Túžite po vzrušení, ale bojíte sa zoskoku padákom? Už vás nudia konvenčné videohry alebo máte chuť zažiť nové zážitky? Máme pre vás riešenie - FIBRUM na VR, teda okuliare na virtuálnu realitu pre každého, kto túži po niečom mimoriadnom.

Budúcnosť hrania

Cenovo dostupné okuliare plnohodnotne nahradia drahý hardvér - ako displej okuliarov je totiž používaný displej smartfónu. Navyše okuliare sú úplne bezdrôtové a na ich prevádzku nepotrebujete ani centimeter kábla. Určite oceníte ich kompatibilitu s celým množstvo príslušenstva, ako napr. gamepady, slúchadlá a veľa ďalšieho. Virtuálna realita je teraz na dosah. Vitajte v budúcnosti.

Budoucnost hraní
FIBRUM PRO VR

Kľúčové vlastnosti

  • Kompatibilita so 4 - 6" zariadeniami
  • Hry a aplikácie pre iOS, Android aj Windows smartfóny
  • Rozsah 360°
  • HD šošovky 30 mm
  • Fibrum VR aplikácia - štartovací balíček zadarmo na 1 rok
  • Odporúčaný vek 7+

Maximálna kompatibilita

FIBRUM PRO VR sú kompatibilné so zariadeniami Apple iPhone a Android mobilnými telefónmi s veľkosťou displeja 4 - 6 palcov. K dispozícii budete mať stovky úžasných VR hier a aplikácií. Navyše každý týždeň sú pridávané nové tituly.
Aplikácie pre systém Android
Aplikácie pre systém iOS

Maximální kompatibilita
Do začátku to nejlepší

Do začiatku to najlepšie

Spolu s okuliarmi získate štartovací balíček aplikácie FIBRUM VR na jeden rok zadarmo. Užite si virtuálnu realitu bez toho, aby ste museli opustiť domov.

Kód:  FIBRM01
Produktové číslo:  4627103430037
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09