Obnoviť stránku

Fallout 4 Pip-Boy Edition

4,2 6 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru

Fallout 4 Pip-Boy Edition

Príbeh najnovšieho dielu Fallout 4 bude zasadený do Bostonu. Nájdete v ňom sochu Paula Revereho, drevennú trojsťažňovú fregatu námorníctva Spojených štátov amerických, čiže USS Constitution a dokonca aj Massachusetts State House. Chýbať nebudú ani miestne mrakodrapy, Fenway Park alebo obchod swatters Custom Baseball. Ak ste niekedy v Bostone boli, potom verte, že s RPG hrou Fallout 4 sa do neho budete neustále vracať.  

S Fallout 4 vás čaká nový dobrodružný príbeh plný akcie a napätia. Pri hraní na vás budú robiť veľký dojem perfektné grafické detaily a prepracovanosť ľudí, zvierat či budov. V Bostone nebudete len nesmelým návštevníkom, ale hrdinom okamihu. Ste pripravení vziať osud do vlastných rúk?

Fallout 4 vám prináša vývojárske štúdio Bethesda Game Studios, ktoré je ovenčené množstvom ocenení za hry Fallout 3 a The Elder Scrolls V: Skyrim. Objednajte si najambicióznejšiu hru všetkých čias pre budúcu generáciu v úplne otvorenom hernom svete a buďte súčasťou nového veľdiela.

Silne obmedzená zberateľská edícia Pip-Boy


Pre najväčších fajnšmekrov je pripravená skutočná vychytávka. Pip-Boy edícia má grády a s jej obstaraním si ešte zlepšíte samotný zážitok z hry samotnej. Tým hlavným darčekom je funkčný Pip-Boy, ktorý sa dá nosiť na ruke a po prepojení s mobilným telefónom bude fungovať ako druhá obrazovka v hre. Skutočne originálny darček. To však nie je všetko. Nechýba ani  stojanček pre vystavenie Pip-Boya, plagát, veľmi vydarený steelbook a v neposlednom rade aj originálne cestovateľské púzdro.

Parametre a špecifikácia

Žáner

Žáner RPG

Hodnotenie PEGI

Vekové obmedzenie 18 rokov
Problematickosť obsahu Vulgárna reč, Násilie

Minimálne požiadavky

Rad procesora Intel Core i5
Frekvencia procesora 2,8 GHz (2,8 GHz)
Grafická karta NVIDIA GTX 550 Ti 2GB
Pamäť RAM 8 GB
Potrebný priestor 30 GB
Operačný systém Windows 10, Windows 8, Windows 7

Odporúčané požiadavky

Rad procesora Intel Core i7
Frekvencia procesora 3,6 GHz
Grafická karta NVIDIA GeForce GTX 780
Pamäť RAM 8 GB
Potrebný priestor 30 GB
Operačný systém Windows 10, Windows 8, Windows 7
Kód:  WG115b1
Produktové číslo:  5055856406723

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16