Obnoviť stránku

Fallout 3 (Game Of The Year) ENG

4,3 15 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Fallout 3 (Game Of The Year) ENG

Po hrozivej atómovej vojne sa z USA a zvyšku sveta stalo miesto, po ktorom sa preháňajú zvyšky ľudstva, ale aj mutantov a ďalších monštier. Tým najcennejším a zároveň najviac nedostatkovým tovarom je voda, po ktorej všetci priahnu. Samozrejme ale nechýbajú ani ďalšie cennosti, ktoré sa vždy hodia. Fallout 3 svoje udalosti začína 30 rokov po poslednej klapke druhého dielu, a to konkrétne vo Vaulte 101, ktorého obyvatelia nevyšli pred ťažké vráta od chvíle, kedy vypukla atómová prestrelka.
Špeciálna Game of The Year Edícia obsahuje navyše 5 nových rozšírení: The Pitt, Operation Anchorage, Broken Steel, point Look, Mothership Zeta.
The Pitt
Pittsburgh býval kedysi priemyselným centrom predvojnového sveta. Mesto bolo ušetrené katastrof nukleárneho ohňa, avšak jeho obyvatelia ostali zasiahnutí strašnou epidémiou chorôb, infekcie a mutácie.
Operation Anchorage
Odohráva sa vo vnútri virtuálnej reality, v podstate ide o rekonštrukciu vojenskej akcie, ku ktorej došlo dlho pred udalosťami F3. Úlohou je oslobodiť Anchorage na Aljaške, čo pre hráča znamená zbrusu nové prostredie, a vzhľadom na to, že na programe dňa bude najmä urputné bojovanie, tak i hrateľnosť nového obsahu bude iná.
Broken Steel
Pridáva nové lokácie a zároveň vylepšuje tie už existujúce. Z nových zbraní bol pridaný ťažký plameňomet a z nepriateľov sa tešte na supermutanta vyzbrojeného laserovou puškou. Maximálna dosiahnuteľná úroveň potom bola zvýšená z dvadsiatej na tridsiatu.
Point Look
Takmer všetok obsah tohto rozšírenia nemá s pôvodným Fallout 3 príliš spoločného. Ako by išlo o úplne inú hru – iba na rovnakom engine a s rovnakým RPG systémom.
Mothership Zeta
Budete v ňom unesení na palubu mimozemskej lodi a budete musieť prísť na to, prečo vlastne mimozemšťania ľudí unášajú, čo majú v pláne a hlavne im v tom zabrániť.

Parametre a špecifikácia

Žáner

Žáner Strieľačky

Lokalizácia

Textová lokalizácia EN
Zvuková lokalizácia EN

Hodnotenie PEGI

Problematickosť obsahu Vulgárna reč, Násilie

Verzia

Platforma PC – škatuľa

Platforma/licencia

Platforma PC
Licencia Škatuľová

Multiplayer

Multiplayer Online

Minimálne požiadavky

Rad procesora Intel Pentium
Frekvencia procesora 2,4 GHz (2,4 GHz)
Grafická karta nVidia GeForce 6800
Pamäť RAM 1 GB
Potrebný priestor 9 GB
Operačný systém Windows XP

Odporúčané požiadavky

Rad procesora Intel Core 2 Duo
Grafická karta GeForce 8800 GT
Pamäť RAM 2 GB
Operačný systém Windows 10, Windows 8, Windows 7, Windows Vista, Windows XP
Kód:  WG115a1
Produktové číslo:  5908305207634

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17