Obnoviť stránku

Fae Farm – Nintendo Switch

5 2 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
43,90 €

Fae Farm – Nintendo Switch

Fae Farm Nintendo Switch

Fae Farm Nintendo Switch prináša kúzelný svet Azoria

V hre Fae Farm Nintendo Switch si môžete vytvoriť vlastný útulný domov, pestovať plodiny, stretávať očarujúce postavy a budovať vzťahy. Svoju postavu si prispôsobíte podľa vlastných požiadaviek, budete sa učiť vyrábať lektvary, variť a mnohé ďalšie. Do kúzelného sveta Azoria sa môžete pustiť sami, alebo až s 3 kamarátmi. Navštevujte svojich susedov a hrajte spolu vedľa seba alebo online. Počas ročných období sa vám otvoria ďalšie oblasti na preskúmanie. Naloďte sa na loď a vyplávajte do kúzelného sveta Azoria.

Fae Farm Nintendo Switch

Útulný a prispôsobiteľný svet

V hre Fae Farm Nintendo Switch sa vytvoríte svoju vlastnú postavu prispôsobíte si ju aj svoje dobrodružstvo podľa svojho. Odomykajte rôzne štýly a dekorácie pre vašu farmu. Hrať môžete podľa vlastného tempa pretože príbeh sa odvíja nezávisle na hernom kalendári.

Fae Farm Nintendo Switch

Magické stvorenia

Skroťte si zvieratká, ktoré vám za odmenu dajú vajíčka, vlnu a ďalšie produkty. Fae Farm Nintendo Switch ponúka aj mláďatá v rôznych farbách. Kúzelných zvieratiek je po svete poschovávaných mnoho. Niektoré z nich vypúšťa vzácne prísady do elixírov. Ale nie všetky stvorenia sú priateľské. Niektorí z nich vám zlomyseľne budú blokovať cestu.

Fae Farm Nintendo Switch

Obnovte mier na Azorii

Fae Farm Nintendo Switch ukrýva množstvo skrytých jaskýň na svojom ostrove, kde sú k dispozícii zdroje, ale aj značný neporiadok. Postupujte svojim vlastným tempom a nevynechajte žiadne nové tajomstvo Azorie.

Fae Farm Nintendo Switch

Nádejné priateľstvá

Fae Farm Nintendo Switch dáva domov mnohým roztomilým postavám. Počas príbehu ich budete spoznávať a budovať s nimi úzke vzťahy. Môžete tu nájsť spriaznenú dušu, ktorú vezmete na rande alebo napríklad na radnicu.

Fae Farm Nintendo Switch

Spojte sily s kamarátmi

Fae Farm Nintendo Switch môžete hrať sami alebo s priateľmi. Spojte sa až s 3 kamarátmi online alebo cez miestne bezdrôtové pripojenie. Zdieľajte vzájomný postup, stavajte spoločne farmu a podporujte sa v plnení úloh. V Azorii nie je nikdy nikto sám.

Parametre a špecifikácia

Platforma/licencia

Typ Hra
Platforma Nintendo Switch
Licencia Škatuľová

Žáner

Žáner RPG
Herné prostredie Fantasy, Budovanie a doprava
Herné mechaniky Odpočinkové
Grafické spracovanie hry Z pohľadu tretej osoby

Multiplayer

Multiplayer Online, Lokálna zdieľaná/rozdelená obrazovka
Max. počet hráčov na lokálnej obrazovke 4

Virtuálna realita

Virtuálna realita Nepodporované

Lokalizácia

Textová lokalizácia EN, DE
Zvuková lokalizácia EN

Hodnotenie PEGI

Vekové obmedzenie 7 rokov

Dátum vydania

Rok vydání 2023
Mesiac vydania September

Verzia

Platforma Nintendo Switch – škatuľa
Edícia Základná
Kód:  NSW1245
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  045496479541
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14