Obnoviť stránku

eXtatus fanúšikovská mikina čierna M

5 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

eXtatus fanúšikovská mikina čierna M

Herný e-sport tím eXtatus bol založený v roku 2008. Od tej doby surfuje vody hernej scény a snaží sa presadiť medzi tie najlepšie domáce tímy. Aktuálne je prvým a jediným profesionálnym tímom v Českej a Slovenskej republike. Po takmer 10 ročnej existencii je tu premiérovo možnosť obstarania si oficiálneho merchdizajnu tohto herného tímu.

Podpor prvý Česko-Slovenský profesionálny e-sport tím

Je tu nová eXtatus mikina! Do ponuky pridávame čiernu mikinu s motívom herného tímu eXtatus. Žiadne zložitosti a komplikácie, len jednoduchý dizajn s tímovým logom na prednej strane a malým logom pri krku na strane druhej. Opäť sme vsadili na vysokú textilnú kvalitu, aby sa v mikine človek cítil naozaj dobre. Ako bonus máte na výber medzi čiernou a bielou šnúrkou! Dodávateľom je švédska spoločnosť Earth Positive, ktorá kladie obrovský dôraz na výrobnú kvalitu, poctivé pracovné podmienky vo svojich dielňach a hlavne na šetrnosť k životnému prostrediu a našej planéte Zem.

_____________________________________________________________________________________________________________________________________

Na čo sa môžete tešiť:

  • MikinanajúspešnejšiehoČesko-Slovenského Counter-Strike tímu
  • Šetrné k životnému prostrediu
  • 100 % organická bavlna
  • Veľmi kvalitné spracovanie
  • Unisex
  • Nebude vám zima
  • #EXTWIN


Parametre a špecifikácia

Veľkosť

Medzinárodná veľkosť M

Typ produktu

Typ produktu Mikina
Kód:  GMERCH082

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09