Obnoviť stránku
Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.

EVGA Hadron Air

Zobraziť alternatívy

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

EVGA Hadron Air

Do EVGA Hadron Air postavíte výkonný multimediální systém formátu Mini ITX. Díky úchvatnému provedení a daleko menší velikosti než klasické skříně perfektně najde své místo jako centrum herní a internetové zábavy ve vašem obýváků i pokojíčku. EVGA Hadron Air byla navržena tak, aby se nemusely dělat žádné dramatické kompromisy na síle hardwaru. Extrémně malá skříň s výškou pouhých 305 mm je schopna pojmout dnešní hardware vyšší střední třídy.
Základem bude na dně vložený 500W zdroj s minimálními rozměry a s vysokou účinností 80 Plus Gold. Přidat lze libovolnou desku standardu Mini ITX a grafickou kartu délky až 267 mm, což znamená, že osadíte klidně herní grafiku s masivním herní silou. Jako datové úložiště pojme až 2 pevné disky. Aby se ušetřil prostor, počítá se Slim mechanikou, kterou si lze dokoupit.
Doplňující informace:
Max. délka grafiky:
267 mm (double slot)

Parametre a špecifikácia

Určenie a veľkosť

Veľkosť Mini ITX

Farba

Farba Čierna

Vnútorné usporiadanie

Formát základnej dosky mITX (Mini ITX)
Ďalšie vybavenie Podpora SSD (2,5")

Vonkajšie usporiadanie

Konektory predného panelu USB 3.2 Gen 1, Slúchadlá, Mikrofón

Chladenie

Počet pozícií pre ventilátory

Rozmery

Šírka 169 mm (16,9 cm)
Výška 305 mm (30,5 cm)
Hĺbka 308 mm (30,8 cm)
Hmotnosť 6 kg
Kód:  EV300z
Produktové číslo:  110-MA-1001-K2

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09