Obnoviť stránku

Eternights – PS5

5 1 hodnotení
27,90 €

Eternights – PS5

Eternights PS5

Eternights PS5 – Persona ako dating simulator?

Eternights PS5 predstavuje nevšedné spojenie romantiky a akcie, ktoré umožňuje hráčom preskúmavať postapokalyptický svet plný nebezpečenstva, lásky a dobrodružstva. Niečo alebo niekto jedného dňa zmenil obyčajných ľudí na hrozivé monštrá, z ktorých vyžaruje len násilie a túžba po moci. Práve táto bytostná hrozba sa nachádza medzi vami a liekom na obnovenie sveta, aký ho poznáte. Nejde len o vaševlastné prežitie – bojujete za osoby, ktoré máte radi, a za zachovanie ľudského druhu.

Eternights PS5

Čas zachrániť svet a niekoho zbaliť

Blížiaca sa apokalypsa môže byť fascinujúcim začatím konverzácie. Keď nie ste zabraní do prieskumu temných dungeonov, máte možnosť stráviť čas budovaním vzťahov s päticou svojráznych a sympatických postáv. Preskúmajte ich príbehy, aby ste získali jedinečné schopnosti a kúzla, ktoré môžete využiť v boji. Pátranie po mrchožrútoch, prechádzanie dungeonov, randenie – je toho naozaj toľko, čo sa dá zajeden deň stihnúť, a každá oblasť má svoje vlastné priority. Budete budovať hlboký vzťah so svojim partnerom, aby ste prehĺbili svoju vzájomnú náklonnosť a odomkli nové zručnosti, alebo sa radšej vydáte na výpravu?

Eternights PS5

Eternights PS5 – Múry kam sa pozrieš

Tieto nebezpečné oblasti, známe ako „Múr“, sú plné tajomstiev a rizík. Budete musieť rýchlo prekonávať pasce, hádanky a tanečné minihry, aby ste sa cez ne dostali na čas, ktorý neustále ubieha. Našťastie nie ste sami – vaši verní spoločníci sú vám nablízku  a v prípade potreby vám podajú pomocnú ruku, keď sa situácia stane náročnou. Hra obsahuje niekoľko plne animovaných 2D cutscén, ktoré sa meniapodľa toho, s kým si vyberiete stráviť čas.


Parametre a špecifikácia

Platforma/licencia

Typ Hra
Platforma PlayStation 5
Licencia Škatuľová

Žáner

Žáner Akčný, RPG
Herné prostredie Postapokalyptické

Virtuálna realita

Virtuálna realita Nepodporované

Next-gen optimalizácia

Next-gen optimalizácia PlayStation 5 optimalizácia

Lokalizácia

Textová lokalizácia EN, DE
Zvuková lokalizácia EN

Hodnotenie PEGI

Vekové obmedzenie 16 rokov

Dátum vydania

Rok vydání 2023
Mesiac vydania November

Verzia

Platforma PS5 – škatuľa
Edícia Základná
Kód:  PSV0556
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  5016488140959

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07