Obnoviť stránku

Enermax LiqTech TR4 360

Zobraziť alternatívy

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Enermax LiqTech TR4 360

Vodné chladenie Enermax LiqTech TR4 360 bolo vyvinuté v spolupráci s firmou AMD, popredným výrobcom procesorov, a je určené špeciálne pre jeho rad procesorov AMD RYZEN Threadripper. Montáž týchto extrémne výkonných procesorov na pätici TR4, ktorá v porovnaní so staršími päticami pre procesory AMD zaberá viac priestoru, vyžaduje inovatívny prístup k chladeniu. Bežné chladiace systémy v niektorých situáciách nestíhajú odvádzať teplo, vytvárané vysoko výkonným procesorom Threadripper. Preto je tu vodné chladenie Enermax LiqTech TR4 360, ktoré je navrhnuté tak, aby celú svoju plochu využívalo k chladeniu, a navyše disponuje chladiacim výkonom až 500 W TDP. Zabráni tak prehriatiu procesora AMD Threadripper aj pri jeho vyťaženiu na plný výkon.

Hlavné prednosti vodného chladenia Enermax LiqTech TR4 360

  • Vyvinuté v spolupráci s AMD špeciálne pre procesory RYZEN Threadripper
  • Súprava troch ventilátorov s priemerom 120 mm – celkom 360 mm
  • Kompletná súprava so všetkým príslušenstvom pre montáž
  • Chladiaci výkon vodného chladenia Enermax až 500 W TDP
  • Plnohodnotná ochrana proti prehriatiu procesora AMD Threadripper
  • Polyamid-gumové hadičky na chladiacu kvapalinu s nulovou priepustnosťou

Výkonný a bezúdržbový chladiaci systém

Vodné chladenie Enermax LiqTech TR4 360 je distribuované s naplneným zásobníkom chladiacej kvapaliny a nevyžaduje tak odborné manuálne zásahy. Dokonalé chladenie je ďalej zaistené chladičom s dvoma ventilátormi o celkovom priemere 360 mm (3 × 120 mm), ktoré sú navyše vybavené antivibračnými podložkami, znižujúcimi hlučnosť na minimum (maximálna hlučnosť je 28 dBa). Chladiaci výkon až 500 W TDP prináša dokonalé chladenie aj pre pretaktované procesory AMD Threadripper.

Parametre a špecifikácia

Parametre

Chladenie Vodou

Rýchlosť ventilátorov

Maximálna hlučnosť 28 dB
Prietok vzduchu 102,17 CFM (173,59 m3/h)
Regulácia otáčok Automatická regulácia otáčok
Kód:  CA352xTR2
Produktové číslo:  ELC-LTTR360-TBP

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02