Obnoviť stránku

EA Sports WRC – PS5

4,5 4 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
34,90 €

EA Sports WRC – PS5

EA Sports WRC PS5

EA Sports WRC PS5 – Vytvorte si svoje rely

Nová rely hra od tvorcov úspešnej série Dirt Rally prináša oficiálne majstrovstvá sveta FIA do vašich rúk. EA Sports WRC PS5 stavia na viac ako štvrťstoročie rally závodnej histórie od Codemasters a ponúka vám možnosť sa chopiť volantu vozidiel WRC, WRC2 a Junior WRC z roku 2023 s kompletným obsadením jazdcov, tímov a designov.

EA Sports WRC PS5

Vaše voľby, vaša rely

Vytvorte si svoj vlastný raly sen v úplne novom režime Builder a potom prepíšte dejiny pretekov v režime Moments, ktorý vám umožní znovu prežiť nedávne aj historické preteky. Okrem toho vám ponúkame ďalšie režimy, ako je Career, Championship, Time Trial, Cross-platform Multiplayer, Regularity Rally a dokonca aj rozsiahly editor vzhľadu vozidiel, ktorý zaistí, že vaše WRC zážitky budú kompletné.

EA Sports WRC PS5

EA Sports WRC PS5 ponúka tonu závodnej zábavy

V režime Builder sa stanete architektom svojho vysnívaného rely vozidla a potom si ho sami zabehnite. Zvládnite nedávne udalosti aj ikonické momenty zo skutočného sveta a nostalgie v režime Moments. Preslávený model riadenia na rôznych povrchoch od Codemasters bol špeciálne vylepšený pre WRC. Prispôsobte si ho podľa svojich schopností a vyskúšajte ho na najnáročnejších terénoch. Prevezmite kontrolu nad epickými vozidlami WRC a prejdite sa históriou raly na palube 70 autentických historických vozidiel.

Parametre a špecifikácia

Platforma/licencia

Typ Hra
Platforma PlayStation 5
Licencia Škatuľová

Žáner

Žáner Simulátor, Pretekársky
Herné prostredie Vozidlá
Herné mechaniky PvP

Multiplayer

Multiplayer Online

Virtuálna realita

Virtuálna realita Nepodporované

Next-gen optimalizácia

Next-gen optimalizácia PlayStation 5 optimalizácia

Lokalizácia

Textová lokalizácia EN, DE
Zvuková lokalizácia EN, DE

Hodnotenie PEGI

Vekové obmedzenie 3 rokov

Dátum vydania

Rok vydání 2023
Mesiac vydania November

Verzia

Platforma PS5 – škatuľa
Edícia Základná
Kód:  PSV0547
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  5030949125163

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19