Obnoviť stránku

DreamWorks Trolls Remix Rescue – PS4

4,0 1 hodnotení
36,90 €

DreamWorks Trolls Remix Rescue – PS4

DreamWorks Trolls Remix Rescue PS4/PS5

DreamWorks Trolls Remix Rescue PS4 / PS5 – DreamWorks univerzita vás potrebuje!

Zachráňte Trollie kráľovstvo v hre DreamWorks Trolls Remix Rescue PS4 / PS5! Precestujte čarovným svetom od Poppyho a Branchovho Pop Village cez Barb's Volcano Rock City a Cooper's Vibe City. Zastavte melodického majstra, ktorý hrozí zmeniť hudobnú harmóniu Trollov. Hrajte za obľúbené postavy aj svojho vlastného Trolla, skáčte, tancujte a ovládajte umenie „Hair-Jitsu“

DreamWorks Trolls Remix Rescue PS4/PS5

Vytvorte a hrajte za svojho Trolla

Na kúzelnej ceste po kráľovstve Trollov si môžete vybrať z obľúbených postavičiek, ako je Poppy, Branch, Guy Diamond a ďalšie. Hráči si môžu vytvoriť, prispôsobiť a hrať za svojho vlastného trolla s rôznymi účesmi, rysmi tváre, oblečením a ďalšími možnosťami! Vytvorte šialené vlasy svojho Trolla na šľahanie nepriateľov, točte nimi, aby sa vzniesli a vznášali ako vrtuľník, a používajte ich na uchopovanie, prenášanie, hojdanie, hádzanie a rozbíjanie predmetov na vzrušujúcej výprave.

DreamWorks Trolls Remix Rescue PS4/PS5

DreamWorks Trolls Remix Rescue PS4 / PS5 – Akcie pre jednotlivcov i skupinu priateľov

Zúčastnite sa rytmických minihier a zábavných environmentálnych hádaniek, aby ste odhalili nové špeciálne predmety a zručnosti, a to v rytme hudby. Zábava na vás čaká, či už sa rozhodnete hrať sami alebo si užijete spoločnosť priateľov vo štvorhre plnej spolupráce. Soundtrack hry zahŕňa piesne z obľúbenej filmovej série Trollovia od DreamWorks Animation, vrátane hitov ako „Get Back Up Again“ či „Hair Up“!

Parametre a špecifikácia

Platforma/licencia

Typ Hra
Platforma PlayStation 5, PlayStation 4
Licencia Škatuľová

Žáner

Žáner Akčný, Adventúra, Arkády, Detský

Lokalizácia

Textová lokalizácia EN
Zvuková lokalizácia EN

Hodnotenie PEGI

Vekové obmedzenie 3 rokov

Dátum vydania

Rok vydání 2023
Mesiac vydania November

Verzia

Platforma PS4 – škatuľa
Edícia Základná

Virtuálna realita

Virtuálna realita Nepodporované
Kód:  MSX1537
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  5060968301217

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16