Obnoviť stránku

DreamWorks All-Star Kart Racing – PS4

35,90 €

DreamWorks All-Star Kart Racing – PS4

DreamWorks All-Star Kart Racing PS4/PS5

Ikonické postavičky v akčných pretekoch

V DreamWorks All-Star Kart Racing PS4/PS5 dvadsať ikonických postavičiek z animovaného sveta DreamWorks uchopí volant a vydávajú sa na rýchlu jazdu svetom motokárových pretekov! Schádzajte, driftujte a lietajte v neuveriteľných rýchlostiach po fantastických tratiach inšpirovaných obľúbenými filmami od DreamWorks Animation. Predveďte svoje zručnosti v zábavných a radostných akciách vhodných pre všetkých hráčov, či už hráte sami, online, alebo v lokálnom režime pre viacerých hráčov na rozdelenej obrazovke.

DreamWorks All-Star Kart Racing PS4/PS5

DreamWorks All-Star Kart Racing PS4/PS5 – Preteky na dobre známych miestach

Vstúpte do sveta motokár, kde sa stretávate s 20 ikonickými postavičkami z nezabudnuteľných animovaných filmov od DreamWorks – či už je to Shrek, Po, Tigrica, Boss Baby, Kocúr v čižmách, Štikút, alebo Astrid. Prispôsobte svoju jazdu vďaka stovkám upraviteľných komponentov a príslušenstva. Prejdite sa fantastickými svetmi inšpirovanými miestami z obľúbených filmov DreamWorks Animation – prejdite kráľovstvom Ďalekozeme zo Shreka, mestečkom Bergenov z Trollov, ríšou duchov z Kung Fu Pandy, úradom Baby Corp z Boss Baby, newyorskou zoologickou záhradou z Madagaskaru a mnohými inými úžasnými miestami!

DreamWorks All-Star Kart Racing PS4/PS5

DreamWorks All-Star Kart Racing PS4/PS5 je plný prekvapení

Objavujte tajomné skratky na trati vďaka magickým spínačom a predĺžte si cestu. So skvelými postavami ako Poppy, Branch, Barb a ďalší z Trollov od DreamWorks Animation sa pripravte na rockové preteky a využite unikátne zlepšenia. Zbierajte Trollov, ktorí vás sprevádzajú a prinášajú špeciálne prekvapenie. Zažite vzrušenie v rôznych režimoch, vrátane Voľných pretekov, Pohárov, Výziev a Časovky, proti rodine i priateľom v online akcii pre osem hráčov, alebo v lokálnom režime pre štyroch hráčov na rozdelenej obrazovke.

Parametre a špecifikácia

Platforma/licencia

Typ Hra
Platforma PlayStation 5, PlayStation 4
Licencia Škatuľová

Žáner

Žáner Pretekársky, Arkády, Detský
Herné prostredie Vozidlá

Multiplayer

Multiplayer Online, Lokálna zdieľaná/rozdelená obrazovka
Max. počet hráčov na lokálnej obrazovke 4

Lokalizácia

Textová lokalizácia EN
Zvuková lokalizácia EN

Hodnotenie PEGI

Vekové obmedzenie 3 rokov

Dátum vydania

Rok vydání 2023
Mesiac vydania Október

Verzia

Platforma PS4 – škatuľa
Edícia Základná

Virtuálna realita

Virtuálna realita Nepodporované
Kód:  MSX1535
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  5060968301439

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08