Obnoviť stránku

Drakensang: Phileassonovo tajomstvo (Kolekcia Klasiky)

16,27 €

Drakensang: Phileassonovo tajomstvo (Kolekcia Klasiky)

Datadisk Phileassonovo tajomstvo rozširuje základnú hru Drakensang Rieka času o ďalšiu kapitolu, ktorá priamo nadväzuje na najnovšie prepracovanie kampane doskovej hry. Začína v nej ďalší príbeh jednej z najznámejších postáv z tohto sveta, Asleifa Phileassona Foggwulfa, ktorý kvôli stávke podnikol cestu okolo celej Aventúrie. A po jeho boku čaká dobrodružstvo aj vás. Nasledujte Phileassona na tajomné miesto, kam už tritisíc rokov nevkročila ľudská noha. Phileasson je jednou z najdôležitejších postáv vo svete „The Dark Eye", a jeho príbeh je veľmi populárny medzi fanúšikmi.
Príbeh datadisku sa odohráva niekoľko týždňov pred udalosťami v hre Drakensang: Rieka času, má podobné prostredie a atmosféru a vytvára skvelú príležitosť na rozšírenie dobrodružstva slávneho Thorwalera Phileassona.
Datadisk vyžaduje nainštalovanú pôvodnú hru Drakensang: Rieka času!

Parametre a špecifikácia

Platforma/licencia

Platforma PC
Licencia Škatuľová

Virtuálna realita

Virtuálna realita Nepodporované

Hodnotenie PEGI

Vekové obmedzenie 16 rokov
Problematickosť obsahu Násilie

Verzia

Platforma PC – škatuľa
Kód:  WG296a
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  8595172603309
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19