Obnoviť stránku

Dlodlo V1

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Dlodlo V1

Dlodlo V1 sú okuliare pre virtuálnu realitu, vyznačujú sa veľmi nízkou hmotnosťou - 88 gramov a veľmi malou hrúbkou - 16 milimetrov. Zmestia sa aj do náprsného vrecka. Na prvý pohled by ste nečakali, že ide o VR okuliare. Vyzerajú totiž ako obyčajné slnečné okuliare. Vyrobené sú zo špeciálnych uhlíkových vlákien a sú navrhnuté na pohodlné použitie. Dosahujú širšie zorné pole až 105°, vďaka biometrickej optickej konštrukcii, ktorá bola optimalizovaná ľudskému oku. 

Kľúčové vlastnosti

  • Nízka hmotnosť
  • Príjemné nosenie
  • Vzhľad obyčajných slnečných okuliarov
  • 105° pozorovací uhol
  • 2K rozlíšenie
  • Obnovovacia frekvencia 90 Hz
  • 9-osový senzor

Úžasné rozlíšenie

Rozlišenie okuliarov dosahuje až 2K – 2400 × 1200 pixelov s 800+ PPI. Konfigurácia 9-osového snímača v kombinácii s prediktívnym algoritmom pohybov hlavy, 0,2 uhol posunutia reakcie a ultravysokou obnovovacou frekvenciou 90 Hz eliminujú vestibulárny závrat. Okuliare Dlodlo V1 spolupracujú ako s počítačom tak i mobilnými telefónmi (Android, iOS) či hernými konzolami. Na bezproblémovú prevádzku okuliarov budete ešte potrebovať ovládaciu jednotku s veľkosťou mobilného telefónu.

 
Kód:  DLOD1

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14