Obnoviť stránku

Defender Forsage Sport

3,7 3 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Defender Forsage Sport

Herný volant od firmy Defender s magnetickým senzorom M-Force, ktorý pre dokonale autentické zážitky kopíruje vzhľad volantu Formuly 1. Pevný pogumovaný povrch volantu vám zaručí pevné zovretie bez vykĺznutia. Volant umožňuje sklon v uhle od 75 do 135 stupňov od dosky, je možné ho otáčať v uhle až 250°.

Aby ešte lepšie vyhovoval vášmu štýlu hry, môžete si jeho citlivosť upraviť pomocou pridaného regulátora. Pre reálny pocit pri zákrutách a jazde po nerovnostiach je vybavený vibráciami, ktorých úroveň môžete tiež regulovať. O bezpečné pripevnenie k stolu sa postará špeciálny dvojpolohový kovový zverák, vďaka ktorému je celá konštrukcia dokonale nehybná a nenarušuje tak vaše vzrušujúce momenty. Volant podporuje platformy PlayStation 3 a PC.

Kľúčové vlastnosti

  • Rozmery volantu 270 × 160 mm
  • 10 tlačidiel + 2 spínače
  • 2 páky radenia pre športový štýl jazdy
  • Polohovateľné pedále (dve polohy)
  • Vibračný režim
  • Podpora PC a PS3
  • Rozhranie USB

Senzory M-Force

Špeciálne senzory volantu reagujú na najmenšie zmeny magnetického poľa počas hry a umožňujú oveľa lepšie meranie uhlov otočenia. Ide o podobnú technológiu, ktorá sa používa už mnoho rokov v automobilovom priemysle a zaisťuje presný a spoľahlivý výstup. Dosahujú vyššiu rýchlosti odozvy a presného polohovania v rádoch stotín stupňov bez vzniku "mŕtvych zón".

Rozmery (bez obalu): 41,5 × 55,5 × 27 cm

Balenie obsahuje: Volant a pedále, svorku na upevnenie, návod na použitie, kompaktný disk s ovládačmi

 

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Typ Volant s pedálmi
Kód:  JS320v5
Produktové číslo:  64372
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03