Obnoviť stránku

Death or Treat – PS4

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Death or Treat – PS4

Death or Treat PS4/PS5

Stratil sa nám duch Halloweenu!

Zahrajte sa za Scaryho a pomôžte mu zachrániť HallowTown. „Death or Treat PS4/PS5“ je 2D akčný RPG a hack and slash s ručne maľovaným prostredím a tradičnou animáciou. Preskúmajte všetky svety a porazte hordy nepriateľov pomocou rôznych zbraní a zručností.

Death or Treat PS4/PS5

Death or Treat PS4/PS5 – Strašidelné a kúzelné

Objavte obrovský svet s množstvom oblastí, preskúmajte nové mapy a snažte sa prežiť hordy nepriateľov. Nie je to ľahká úloha, každý svet je ešte zákernejší ako ten druhý. Boj je jedným zo základných pilierov hry Death or Treat PS4/PS5. Vyberte si svoj obľúbený štýl zbrane (rýchlu, ťažkú alebo na diaľku) a postavte sa skutočnej horde nepriateľov tým najčistejšímhack'n slash štýlom: lietajte vzduchom a útočte na dav silou, pohybujte sa rýchlo a hľadajte ich slabé miesto.

Death or Treat PS4/PS5

Death or Treat PS4/PS5 – Zoznámte sa so susedmi mesta HallowTown

Každý z obchodov, ktoré v HallowTowne nájdete, môže vášmu podniku priniesť iný zisk. Vo Frankovej kováčskej dielni si môžete vytvoriť nové zbrane alebo v DetoxBucks nakúpiť liečivé elixíry. Náš upíri predavač Joe Bite Them vám pomôže získať nové prázdne miesta do inventára a „Tekvice“ vás naučia vyrábať kúzla. Nakoniec zájdi do Tekvice a vymeň svoje ingrediencie zaďalšie sladkosti.

Parametre a špecifikácia

Žáner

Žáner Akčný
Grafické spracovanie hry S pohľadom zo strany

Lokalizácia

Textová lokalizácia EN, DE
Zvuková lokalizácia EN

Hodnotenie PEGI

Vekové obmedzenie 7 rokov

Verzia

Platforma PS4 – škatuľa
Edícia Základná

Platforma/licencia

Typ Hra
Platforma PlayStation 5, PlayStation 4
Licencia Škatuľová

Dátum vydania

Rok vydání 2023
Mesiac vydania September

Virtuálna realita

Virtuálna realita Nepodporované
Kód:  MSX1472
Produktové číslo:  5061005780255

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02