Obnoviť stránku

Days of Doom – Nintendo Switch

Garancia najlepšej ceny
Zľavnené -4 %
21,90 € 22,90 €

Days of Doom – Nintendo Switch

Days of Doom Nintendo Switch

Days of Doom Nintendo Switch – Boj o prežitie sa začína

Vstúpte do Days of Doom Nintendo Switch, postapokalyptickej taktickej roguelite RPG hry, ktorá hráčov vyzýva, aby dosiahli svätyne, miesta zasľúbeného a oddychového vo svete plnom farebného chaosu. Začínate s malou skupinkou preživších a budete vytyčovať cestu k dosiahnutiu konečného cieľa, pričom sa stretnete s hrozbami, vrátane zombie, nájazdníkov a dokonca ajzombie nájazdníkov! Cestou budete musieť naverbovať nesúrodú skupinu hrdinov, aby ste ochránili svoju rozrastajúcu sa komunitu a vybojovali si cestu vpred.

Days of Doom Nintendo Switch

Kombinácia schopností je kľúčom k úspechu

Kľúčom k úspechu v ťahových súbojoch hry Days of Doom Nintendo Switch je zistiť, ako najlepšie využiť jedinečné schopnosti každého hrdinu. Na začiatku bitky zaútočte s Pyrom, ktorý zapáli nepriateľov a spôsobí im trvalé poškodenie. Potom skombinujte Hydromancera a Thrashera v jeden zrážací úder. Hydromancer môže pripraviť pôdu na útok vodou na diaľku a Thrasher potommôže šokovať mokrých nepriateľov.

Days of Doom Nintendo Switch

Days of Doom Nintendo Switch ponúkne dych vyrážajúci zážitok

Čo môžete očakávať od Days of Doom Nintendo Switch? Nádherné ručne kreslené animácie, osem tried postáv, z ktorých každá je vybavená jedinečnými východiskovými a špeciálnymi schopnosťami a tucet nepriateľov od archetypálnych zombie cez smrtiacich nájazdníkov až po výbušné obludy a dva prekvapivo brutálne súboje s bossmi. Titul tiež ponúkne náhodné udalosti, viac ako70 predmetov a vybavenia a vďaka roguelite prvku zaistí, že žiadne dva priechody hrou nebudú rovnaké.

Parametre a špecifikácia

Platforma/licencia

Typ Hra
Platforma Nintendo Switch
Licencia Škatuľová

Žáner

Žáner Stratégia
Herné mechaniky Ťahové

Virtuálna realita

Virtuálna realita Nepodporované

Lokalizácia

Textová lokalizácia EN
Zvuková lokalizácia EN

Hodnotenie PEGI

Vekové obmedzenie 7 rokov

Dátum vydania

Rok vydání 2023
Mesiac vydania September

Verzia

Platforma Nintendo Switch – škatuľa
Edícia Základná
Kód:  NSW1248
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  5056635603746

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08