Obnoviť stránku

Dakar Desert Rally – PS5

3,0 1 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
30,90 €

Dakar Desert Rally – PS5

Dakar Desert Rally – PS5

Púštne pretekárske dobrodružstvo opäť ožíva

Dakar Desert Rallye zachytáva skutočnú rýchlosť a vzrušenie najväčších rallye pretekov na svete, ktorý organizuje Amaury Sport Organisation, a predstavuje širokú škálu licencovaných vozidiel od najlepších svetových výrobcov, vrátane motocyklov, automobilov, nákladných vozidiel, štvorkoliek a vozidiel SSV. Hra na konzolu PS5 ponúka jedinečné výzvy ako pre milovníkov off-roadových simulácií, tak pre príležitostných fanúšikov pretekov. Súťažte v ostrých online pretekoch pre viacerých hráčov, alebo sa pohybujte v rozľahlej divočine v režime offline pre jedného hráča.

Dakar Desert Rally – PS5

Autentický pôžitok z pretekania v Dakar Desert Rallye PS5

Vyskúšajte si viac ako 30 etáp z oficiálnych pretekov Rallye Dakar 2020 a 2021 s oficiálne licencovanými vozidlami, tímami a pilotmi v režimoch pre viacerých hráčov aj pre jedného hráča. To všetko v obrovskom otvorenom svete. Hra na konzolu taktiež podporuje širokú škálu volantov pre dokonalý zážitok z jazdy.

Dakar Desert Rally – PS5

Dynamické počasie a vedľajšie aktivity

Hra na konzolu Dakar Desert Rallye PS5 obsahuje všetky štyri ročné obdobia a úplný cyklus deň-noc. Či už čelíte divokým sa piesočným búrkam, páliacemu púštnemu slnku, vyčerpávajúcemu dažďu a snehu, alebo hlbokému bahnu, musíte prekonať živly aj svojich súperov, aby ste zvíťazili. V pravom dakarskom štýle môžete za ďalšie body za opravu odtiahnuť a zachrániť súpera zo zložitých situácií. Kto vie, možno sa vám to bude hodiť.

Parametre a špecifikácia

Platforma/licencia

Typ Hra
Platforma PlayStation 5
Licencia Škatuľová

Žáner

Žáner Simulátor, Pretekársky
Herné prostredie Vozidlá

Multiplayer

Multiplayer Online

Virtuálna realita

Virtuálna realita Nepodporované

Next-gen optimalizácia

Next-gen optimalizácia PlayStation 5 optimalizácia

Lokalizácia

Textová lokalizácia EN, DE
Zvuková lokalizácia EN, DE

Hodnotenie PEGI

Vekové obmedzenie 3 rokov

Dátum vydania

Rok vydání 2022
Mesiac vydania Október

Verzia

Platforma PS5 – škatuľa
Edícia Základná
Kód:  PSV0194
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  0764460630510

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17