Obnoviť stránku

Cry Babies Magic Tears: The Big Game – Nintendo Switch

35,90 €

Cry Babies Magic Tears: The Big Game – Nintendo Switch

Cry Babies Magic Tears: The Big Game Nintendo Switch

Cry Babies Magic Tears: The Big Game Nintendo Switch – Bábätká v akcii

The Big Game je priateľské a zábavné dobrodružstvo, ktoré je ideálne pre mladých hráčov. Pripojte sa k postavám Lady, Coney, Dreamy a ich priateľom v úplne novom dobrodružstve, kde sa zúčastníte vzrušujúceho viacstupňového turnaja o legendárny Golden Pacifier! Hráči budú môcť stretnúť a hrať za 15 obľúbených postavičiek Cry Babies a preskúmať známe lokácie od Baby Bottle Valley cez Fantasy Mountain, Tutti Frutti Bay, Icy World až po novú planétu, Planet Tear! Toto dobrodružstvo je plné zábavy a výziev pre mladých hráčov.

Cry Babies Magic Tears: The Big Game Nintendo Switch

Hrajte spolu a prekonávajte minihry

Zapojte sa do mnohých zábavných aktivít, ktoré vám pomôžu posunúť sa ďalej, vrátane skrýš, bludísk, hádaniek, tancovania, fotografovania a dokonca aj kúpania! Cry Babies majú radi svojich kamarátov, takže stačí použiť druhý ovládač a dvaja hráči môžu spolupracovať na dvojnásobnú zábavu. Zbierajte ružové hviezdičky a utrácajte ich za nové oblečenie pre svoje obľúbené postavy!

Cry Babies Magic Tears: The Big Game Nintendo Switch

Cry Babies Magic Tears: The Big Game Nintendo Switch – Presne ako zo seriálu!

Všetky príbehové scény sú animované a nahovorené tak, ako v televíznom seriáli, čo hráčom poskytne pocit, že sa zúčastňujú úplne nových interaktívnych epizód! Každé víťazstvo ich prenesie do nového sveta z obľúbeného animovaného seriálu. Cestou preskúmavajú známe lokácie, ako je Údolie dojčenských fliaš, Hora fantázie, Zátoka Tutti Frutti, Ľadový svet a nakoniec nová planéta, Planéta sĺz! Počas svojho dobrodružstva sa môžu hráči zapojiť do rôznych aktivít, ako je schovávačka, tanec, obliekanie, preskúmavanie bludísk a riešenie hádaniek. A navyše si môžu dokonca dopriať osviežujúci kúpeľ!

Parametre a špecifikácia

Platforma/licencia

Typ Hra
Platforma Nintendo Switch
Licencia Škatuľová

Žáner

Žáner Detský
Herné mechaniky Odpočinkové

Multiplayer

Multiplayer Lokálna zdieľaná/rozdelená obrazovka
Max. počet hráčov na lokálnej obrazovke 2

Virtuálna realita

Virtuálna realita Nepodporované

Lokalizácia

Textová lokalizácia EN
Zvuková lokalizácia EN

Hodnotenie PEGI

Vekové obmedzenie 3 rokov

Dátum vydania

Rok vydání 2023

Verzia

Platforma Nintendo Switch – škatuľa
Edícia Základná
Kód:  NSW1299
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  5060264378821

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09