Obnoviť stránku

Crucial 8GB KIT DDR3 1866MHz CL9 Ballistix Elite

5 3 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Crucial 8GB KIT DDR3 1866MHz CL9 Ballistix Elite

Prvotriedne výkonný pamäťový KIT značky Crucial so skvelým časovanímako znamenitá voľba rozšírenie moderných, najmä herných počítačov. Pamäťový KIT poskytuje celkovú kapacitu 8 GB pre dočasné uloženie a manipuláciu s dátami. Pamäť je určená pre stolové počítače a ich základné dosky sa sloty pre pamäte typu DDR3. Táto verzia pamäte podporuje profily XMP, Ktoré vám dovolia na kompatibilných základných doskách ľahko taktovať. Pamäť je certifikovaná pre prácu pri frekvencii až 1866 MHZ, pri ktorej podporuje solídny časovanie CL9. Nominálne pracovné napätie tohto pamäťového KITu je iba 1,5 V.
Táto pamäť radu "Ballistix Elite" je vybavená dômyselným pasívnym chladičom s veľmi vysokým rebrovaním pre bezproblémovo rýchle rozptýlenie nadbytočného tepla do okolitého prostredia, čím zaisťuje záruku stabilitu aj pri plnom zaťažení. Pre kontrolu je pridaný teplotný senzor. Rozšírenie operačnej pamäte je ideálnou voľbou, pokiaľ vyžadujete vyšší výkon či lepšiu odozvu viac spustených aplikácií. Skvelé riešenie pre hráčov počítačových hier, prácu s videom, programovanie a mnohé ďalšie náročné použitie.

Parametre a špecifikácia

Určenie a typ

Určenie Pre počítač
Vyhotovenie DIMM

Kapacita

Kit vhodný pre Dual-channel

Frekvencia a časovanie

Frekvencia pamäte 1 866 MHz

Rozhranie

Napätie 1,5 V
Ďalšie vlastnosti Pasívny chladič, Unbuffered, XMP
Kód:  CR512j
Produktové číslo:  BLE2CP4G3D1869DE1TX0CEU
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14