Obnoviť stránku

Crucial 1 GB DDR2 667 MHz CL5

4,6 19 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Crucial 1 GB DDR2 667 MHz CL5

Rýchlejší počítač? S pamäťou Crucial áno!

Kvôli nedostatočnej operačnej pamäti môže váš stolový počítač ľahko prestať stíhať tempo súčasných aplikácií. Sada dvoch 1 GB pamäťových modulov Crucial, určených pre všetkých bežných používateľov, dokáže dať aj starému stroju druhý dych. Stačí, aby bol procesor vášho počítača kompatibilný s RAM typu DDR2, a mal dva voľné sloty. Pamäte vyžadujú nominálne pracovné napätie 1,8 V.

Zvyšuje výkon systému

240-pinový pamäťový modul Crucial pracuje na frekvencii 667 MHz. Časovanie setu je CL5, šírka pásma pre slot DDR2 (PC2) potom 5 300 MB/s. Priamo na webovej stránke výrobcu je možné jednoducho zistiť, či bude pamäť fungovať s vašim systémom. Crucial zaručuje 100 % kompatibilitu s uvedenými produktmi. Každý modul prechádza prísnou výstupnou kontrolou kvality a rýchlosti.
Pozor: Formát DDR2 nie je kompatibilný so staršou päticou DDR ani novšou DDR3!

Parametre a špecifikácia

Určenie a typ

Určenie Pre počítač
Vyhotovenie DIMM

Kapacita

Frekvencia a časovanie

Rozhranie

Napätie 1,8 V
Ďalšie vlastnosti Unbuffered
Kód:  CR200a7
Produktové číslo:  CT12864AA667

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13