Obnoviť stránku

Classified: France '44 – PS5

Garancia najlepšej ceny
32,90 €

Classified: France '44 – PS5

Classified: France '44 PS5

Ťahová stratégia

Začala sa 2. svetová vojna a ocitnete sa v čase pred spojeneckou inváziou do Francúzska v júni 1944. Classified: France '44 PS5 predstavuje špeciálny tím spojeneckých kománd a francúzskych odbojárov, s ktorými prejdete rozsiahlu kampaň, ktorá je plná sabotáží.

Classified: France '44 PS5

Konkurenčná frakcia

Sieť odboja budú samozrejme napádať konkurenčné frakcie, s ktorými sa tiež v priebehu hry Classified: France '44 PS5 budete musieť vysporiadať. Potom sa vydáte zlikvidovať nemecké ciele. Operácia však musí byť nenápadná, inak pritiahnete pozornosť tajnej polície gestapa a vaša misia nebude úspešná.

Classified: France '44 PS5

Inšpirácia z reálnej vojnovej zóny

Hra Classified: France '44 PS5 čerpá inšpiráciu zo skutočných činov spojencov aj Francúzov a prináša tak vierohodný autentický boj 2. svetovej vojny. Kampaň je možné hrať viackrát, zakaždým s iným priebehom. Navyše pre verných fanúšikov je pripravený Mission Creator, kde si každý hráč môže vytvoriť alebo stiahnuť vlastné jedinečné misie.

Classified: France '44 PS5

Každý výstrel ovplyvňuje hru Classified: France '44 PS5

Dobre vážte vaše činy. Každý jednotlivý výstrel ovplyvní osud či už váš alebo nepriateľov. Zamerajte sa na kľúčové ciele, pretože čím viac nepriateľov zabite, tým viac pozornosti upútate a gestapo vám začne dýchať na chrbát.

Classified: France '44 PS5

Zostavte si autentický tím

Na vaše misie vám Classified: France '44 PS5 ponúkne autentických hrdinov so skutočnými charaktermi a príbehmi. Vylepšujte svoje zručnosti aj zbrane a zvyšujte morálku pri táborovom ohni, kde sa dozviete osudy jednotlivých postáv. Čaká na vás viac ako 45 misií. Môžete si z nich zvoliť tie, ktoré zodpovedajú vašej stratégii. Naplánujte si priebeh tak, aby ste dokončili svoj konečný cieľ.

Classified: France '44 PS5

Aktualizácia a rozšírenie

Splnením misie hra Classified: France '44 PS5 zďaleka nekončí. Vďaka novým vzrušujúcim prvkom, Mission Crator a ďalším nástrojom môžete vždy preskúmať ďalšie misie tvorené zapálenými fanúšikmi.

Parametre a špecifikácia

Platforma/licencia

Typ Hra
Platforma PlayStation 5
Licencia Škatuľová

Žáner

Žáner Stratégia
Herné prostredie Military
Herné mechaniky Ťahové
Grafické spracovanie hry S pohľadom zvrchu

Multiplayer

Multiplayer Nepodporuje multiplayer

Virtuálna realita

Virtuálna realita Nepodporované

Next-gen optimalizácia

Next-gen optimalizácia PlayStation 5 optimalizácia

Lokalizácia

Textová lokalizácia EN
Zvuková lokalizácia EN

Hodnotenie PEGI

Vekové obmedzenie 16 rokov

Dátum vydania

Rok vydání 2024

Verzia

Platforma PS5 – škatuľa
Edícia Základná
Kód:  PSV0611
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  5056208822949

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17