Obnoviť stránku

Cities XXL

5 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Cities XXL

Chceli by ste mať moc nad tým, čo sa vo vašom meste postaví? Fascinuje vás riadenie mesta a jeho rozvoj? Počítačová hra Cities XXL z vás v okamihu urobí starostu mesta. Budete navrhovať, stavať a spravovať tie najväčšie mestá. Zastaviate opustené ostrovy aj zasnežené vrcholky hôr.

 

Novinka herného štúdia Monte Cristo, Cities XXL, nadväzuje na popuplárnu stratégiu Citiies XL. Pridané X v názve novinky napovedá, že budete môcť stavať naozaj rozľahlé mestá. Hrať môžete v niekoľkých režimoch. Nebudete svoje mestá stavať iba na zelenej lúke, ale môžete si vybrať z viac ako 70 máp líšiacich sa podnebím aj terénom! Užijete si krásne pohľady na svoje mesto, či už cez deň alebo v noci v krásnom grafickom spracovaní.

 

Máte obľúbený štýl architektúry? V Cities XXL si môžete vybrať, v akom štýle svoje mesto postavíte. Môžete si vybrať medzi nemeckým, francúzskym alebo anglickým štýlom, pričom vybranému štýlu sa podriadi vzhľad ulíc a ciest. Nemusíte sa báť, že sa stavby vo vašom meste budú opakovať. Hra ponúka viac ako 1 000 typov stavieb s tým, že vývojári nezabudli na populárne ekologické stavby. Upravte priemyselnú zónu tak, aby nevypúšťala škodliviny do ovzdušia. Postavte cyklotrasy alebo požičovne bicyklov a občania vášho mesta budú spokojnejší a zdravší. Vývojári sľubujú tiež možnosť správy mesta na lokálnej úrovni, napríklad v oblasti čistoty vzduchu, úrovne hluku a s tým súvisiacou popularitou pre turistov. Skvelá funkcia Cities Planet vám umožní obchodovať takmer s čímkoľvek, od ropy až po pitnú vodu, medzi viac ako 70 mapami. Cez Steam workshop zdieľaj, buduj a sťahuj nekonečné množstvo používateľského obsahu.

 

 

 

Parametre a špecifikácia

Žáner

Žáner Stratégia

Hodnotenie PEGI

Vekové obmedzenie 3 rokov

Verzia

Platforma PC – škatuľa
Edícia Základná

Platforma/licencia

Platforma PC

Minimálne požiadavky

Frekvencia procesora 2,5 GHz (2,5 GHz)
Grafická karta NVIDIA GeForce GTX 260
Pamäť RAM 3 GB
Potrebný priestor 8 GB
Operačný systém Windows 10, Windows 8, Windows 7, Windows Vista
Kód:  WG485
Produktové číslo:  3512899113862

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11