Obnoviť stránku

Cooler Master HyperZ600

5 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Cooler Master HyperZ600

Kvalitný pasívny chladič vybavený technológiou heatpipe určený pre moderné procesory Intel a AMD.Konkrétne ide o modely určené pre pätici Socket LGA 775 alebo AM2 / AM2 +.Chladič je vyrobený z hliníka a vybavený heatpipe trubicami.
Technológia heatpipe je založená na princípe uzatvorenej trubice, kde na jej "nahrievané" konci je kvapalina s nízkym bodom varu, ktorá sa zahrievaním začína vyparovať av plynnom skupenstve stúpa na "chladený" koniec, kde kondenzuje a po stenách trubice sa vracia v kvapalnom skupenstve späť .Pri ohreve kvapaliny je odpadové teplo z čipu použité na zmenu skupenstva a ta potom v podobe horúcej pary putuje na opačný koniec, ktorý je potrebné chladiť na teplotu pri ktorej para skondenzuje.Výsledkom je vyššia chladiaci účinok a preto je možné chladič použiť aj na veľmi výkonné štvorjadrové procesory.Chladič obsahuje celkom 6 heatpipe trubíc.
Parametre a špecifikácie:
Podporované procesory: Intel:socket LGA 775 AMD:socket AM2 / AM2 +
Podporované modely:
Intel Core 2 Extreme, Core 2 Quad, Core 2 Duo, Pentium Extreme Ed., Pentium Dual-Core, Pentium D, Pentium 4 Extreme Ed., Pentium 4 HT, Pentium 4, Celeron Dual-Core, Celeron D AMD phenom, Athlon 64 X2, Athlon X2, Sempron
Materiál:
Hliník
Heatpipe:
Priemer noža:6 mm
Počet:6 kusov
Rozmery:
127,28 x 127,28 x 160 mm
Hmotnosť:
1045 g
Kód:  CA176c
Produktové číslo:  RR-600-NNU1-GP

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11