Obnoviť stránku

Chimparty – PS4

4,5 12 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Chimparty – PS4

63%

V hre Chimparty sa nájde pre každého niečo, od vrhania svojho šimpanza cez obruč po útek pred rivalmi vo zbesilej hre na babu.

Chimparty

Porazte v štyroch herných režimoch s odlišnými spôsobmi hry každého, s kým budete hrať.

Chimparty

Dodajte svojej drzej opice vzhľad víťaza – vybrať si môžete z pokrývok hlavy, príslušenstva a topánok, pričom máte šancu odomknúť toho v priebehu hrania viac.

Chimparty

Hry, ktoré sa ľahko naučia hrať

Vďaka použitiu inteligentného zariadenia ako ovládača je každá hra ľahko prístupná a intuitívna. Jednoducho inteligentne a s presným načasovaním používajte jediné tlačidlo na obrazovke na skákanie, plávanie, behanie, maľovanie a ďalšie činnosti.

Chimparty

Šantivá opica

Vezmite svoje inteligentné zariadenie a vybojujte si miesto VIP džungle v tejto multiplayerovej hre platformy PlayLink, v ktorej môžu až štyria hráči súťažiť v 18 bláznivých mini hrách, obsahujúcich dohromady 90 úrovní. Nezáleží na tom, či ste herný nováčik, alebo ste vo hraní medzi priateľmi a rodinou King Kongom – tu sa nájde pre každého niečo, od vrhania svojho šimpanza cez obruč po útek pred rivalmi vo zbesilej hre na babu.

Chimparty

Päť rôznych motívov

Hrajte naprieč prehistorickou džungľou, strašidelným hradom, pirátskym prístavom, mimozemskou krajinou a čarodejovým sídlom, v ktorých zažijete zmeny gravitácie, šantenie so zmenami tvarov a interaktívne prvky, na ktoré si musíte dávať pozor.

Parametre a špecifikácia

Žáner

Žáner Akčný

Lokalizácia

Textová lokalizácia CS, EN, HU
Zvuková lokalizácia CS, EN

Hodnotenie PEGI

Vekové obmedzenie 3 rokov

Verzia

Platforma PS4 – škatuľa
Edícia Základná
Exkluzivita Playstation 4

Platforma/licencia

Typ Hra
Platforma PlayStation 5, PlayStation 4
Licencia Škatuľová

Dátum vydania

Rok vydání 2018
Mesiac vydania November

Virtuálna realita

Virtuálna realita Nepodporované
Kód:  MSX2007
Produktové číslo:  PS719769712
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14