Obnoviť stránku

Catan Super Deluxe Console Edition – Nintendo Switch

33,90 €

Catan Super Deluxe Console Edition – Nintendo Switch

Catan Super Deluxe Console Edition Nintendo Switch

Catan Super Deluxe Console Edition Nintendo Switch – Catan dobrodružstvo opäť začína

Po vyčerpávajúcej plavbe na ďaleký ostrov sa vaše lode konečne priblížili k neprebádaným brehom. Avšak nie ste jediní prieskumníci, ktorí sa dostali na túto tajomnú krajinu. Začína závod o ovládnutie ostrova Catanu! Budujte cesty a mestá, obchodujte s chytrosťou a dosaďte sa na trón pána alebo pani Katana! Ponorte sa do katanského sveta a stretnite sa v napínavých súbojoch s hráčmi z celého sveta. Klasická stolová hra a kartová hra Catan vám prináša nezabudnuteľný zážitok priamo na obrazovku!

Catan Super Deluxe Console Edition Nintendo Switch

Objavte v sebe stratéga

Vychutnajte si oficiálnu konzolovú verziu hry Catan! Zbierajte suroviny, objavujte nové stratégie a budujte svoje sídla na živej hernej doske. Zápaste so svojimi priateľmi vo svojej obývačke alebo sa stretávajte so smart a dynamickou umelou inteligenciou, aby ste sa stali neporaziteľnými v Catane. A to nie je všetko, svoje schopnosti môžete preniesť online vďaka plnej podpore cross-play! Priveďte svoju výzvu na úplne novú úroveň s edíciou Super Deluxe.

Catan Super Deluxe Console Edition Nintendo Switch

Catan Super Deluxe Console Edition Nintendo Switch obsahuje:

  • Základnú hru Catan Nintendo Switch
  • The Helpers – Využite zručnosti a služby najvplyvnejších obyvateľov Catanu, ktorí sa snažia stať sa víťazným Catanianom.
  • Championship Maps – Hrajte ako majster sveta Catan s DLC Championship Maps, ktoré obsahuje 5 dosiek z predchádzajúcich majstrovstiev sveta Catan.
  • Skin na kocky a šesťhranné rámčeky – Pridajte na svoju hraciu plochu špeciálne navrhnutý šesťhranný rámček a skin na kocky.

Parametre a špecifikácia

Platforma/licencia

Typ Hra
Platforma Nintendo Switch
Licencia Škatuľová

Žáner

Žáner Stratégia
Herné mechaniky Odpočinkové

Virtuálna realita

Virtuálna realita Nepodporované

Lokalizácia

Textová lokalizácia EN, DE

Dátum vydania

Rok vydání 2023
Mesiac vydania Október

Verzia

Platforma Nintendo Switch – škatuľa
Edícia Deluxe Edition
Kód:  NSW1297
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  5055957704346

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13