Obnoviť stránku

Call of Duty: Modern Warfare

4,7 81 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Call of Duty: Modern Warfare

Najočakávanejšia vojenská akcia prichádza, ďalší diel série Call of Duty je tu s veľkou dávkou zmien. Prvá z nich je bojisko, ktoré sa posunulo v čase až do blízkej budúcnosti. Ropný magnát Zakhaev zinscenuje prevrat na Strednom východe a chce sa zmocniť moci nielen tam. Ako jeden z amerických mariňákov ste vyslaný plniť úlohy práve tam, počas hry si ale zahráte aj za iných elitných vojakov bojujúcich na rovnakej strane ako SAS a podobne.
Arzenál zbraní je veľký, zajazdíte si na vozidlách, zalietate si v helikoptérach, ktoré budú hrať dôležitú rolu po celú dobu hry. Príbeh sa bude odohrávať priamo v deji hry a pred každou misiou uvidíte glóbus, ktorý vám ukáže, kam sa vydáte. Fyzikálna stránka hry je veľmi podobná grafickej, čiže dokonalá. Všetko korunuje hra viacerých hráčov online, kde sú k dispozícii novinky ako možnosť zavolať letecký útok a získavanie bonusov za skúsenosti.

Kľúčové vlastnosti

  • Štvrtý diel úspešnej série Call of Duty
  • Hra vydaná už v roku 2007
  • Hodnotenie na metacritic.com – 92 %
Kód:  Hranad0068
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08