Obnoviť stránku

Blood Bowl

5 1 hodnotení
1,15 €

Blood Bowl

Blood Bowl je hra zachytávajúca americký futbal v slávnom svete Warhammer Fantasy. Ide o spojenie klasickej stratégie a športu v podobe neskutočne brutálnej hry, v ktorej vediete svoj tím sadou líg až k vytúženému finále v prestížnom Blood Bowl Cupe. V kampani sa stretnete v pätnástich šampionátoch a postupne získavate stále lepšie a lepšie vybavenie. Môžete si vytvoriť vlastné pravidlá, tak aby vám čo najlepšie vyhovovali.Samozrejmosťou je aj podpora hrania cez internet a porovnanie s najlepšími v oficiálnom svetovom rebríčku.
Podplácajte rozhodcu, faulujte protivníkov, hádžte ohnivé gule z hľadiska alebo dokonca prepašujte na ihrisko motorovú pílu. Dôležité je jediné, poraziť súpera a dať touchdown. K dispozícii máte dva rôzne herné režimy. Klasický ťahový futbal Blood Bowl podľa pravidiel slávnej doskovej hry od Games Workshop a BloodBowl v reálnom čase demonštrujúce, čo je to pravý masaker.

Parametre a špecifikácia

Platforma/licencia

Licencia Škatuľová

Žáner

Žáner Stratégia, Športový
Herné prostredie Tímové športy
Herné mechaniky Ťahové
Grafické spracovanie hry S pohľadom zvrchu

Multiplayer

Multiplayer Lokálna zdieľaná/rozdelená obrazovka
Max. počet hráčov na lokálnej obrazovke 2

Virtuálna realita

Virtuálna realita Nepodporované

Next-gen optimalizácia

Next-gen optimalizácia Neoptimalizované pre Next-gen

Lokalizácia

Textová lokalizácia EN
Zvuková lokalizácia EN

Hodnotenie PEGI

Vekové obmedzenie 16 rokov
Problematickosť obsahu Násilie, Online

Verzia

Platforma PC – škatuľa
Kód:  WG307o
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  5907610728247

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02